Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Så dog Skönheten och Odjuret-Belles mamma

27 mar, 2017 
AvJohanna Lejon
Den otecknade versionen av Skönheten och Odjuret är en helt ny film – på flera sätt. Bland annat avslöjar man hur Belles mamma dog.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

OBS TEXTEN INNEHÅLLER SPOILERS

För några veckor sedan hade den otecknade versionen av Skönheten och Odjuret svensk premiär. Filmen, som baseras på den tecknade versionen från 1990-talet, har dock genomgått några ändringar. Dessutom passar man på att avslöja något den tecknade filmen inte gav svar på. Vad? Hur huvudpersonen Belles mamma gick bort.

LÄS OCKSÅ: EMMA WATSONS HEMLIGA KRAV PÅ FILMBOLAGET FÖR ATT TA ROLLEN I SKÖNHETEN OCH ODJURET

I den otecknade, nya versionen, av Skönheten och Odjuret finns en hel scen som förklarar Belles bakgrund, och varför hon bara bor med sin pappa.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Via en magisk atlas tar Odjuret Belle med till Paris och Belles barndom där biopubliken får reda på att Belles mor dött i böldpest. För att Belle inte ska få smittan hon också ber modern Belle och pappan att fly därifrån, vilket de också gör.

Annons

LÄS OCKSÅ: 15 SAKER DU INTE VISSTE OM NYA SKÖNHETEN OCH ODJURET-FILMEN

För att citera Glamour: BRB, nu kommer vi gråta ner i våra tangentbord resten av dagen.

Foto SF

 

Annons