Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Så blir nya serien Snabba Cash – kolla in trailern

11 mar, 2021 
AvNina Nyström
AvNina Nyström
Evin Ahmad på balkong
Snart är det dags för en efterlängtad premiär på Netflix – Snabba Cash i serieform; med kvinnlig huvudrollsinnehavare. Här är allt vi vet om serien, och en tjuvtitt på vad vi har att vänta oss.
Annons
5 Serier att se framemot 2021Brand logo
5 Serier att se framemot 2021

Tio år efter filmtriologin är det dags för ny version av Snabba Cash, nu i serieformat. Den här gången kretsar storyn kring den ensamstående mamman Leya (Evin Ahmad, från bland annat Störst av allt) som försöker lyckas inom startup-scenen.

”Miljön är livlig, jakten på status och pengar är starkare än någonsin och Leya är fast besluten att lyckas – oavsett pris. Den entreprenörsdrivna eliten och den kriminella världen har blivit allt mer brutal, kaotisk och skoningslös. När dessa två världar korsas sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov där alla drivs av samma sak – snabba cash.” Så beskriver Netflix sin nya originalserie, som utspelar sig i Stockholmsmiljö.

Jens Lapidus medförfattare

Jens Lapidus har varit med och utvecklat serien tillsammans med manusförfattaren Oskar Söderlund.

– Den kommer bli fantastisk. Jag har längtat efter en fortsättning på Snabba Cash. Berättelserna är fortfarande episka men skildrar också vår samtid i ett ofiltrerat ljus, har Lapidus tidigare kommenterat i ett pressmeddelande.

När har serien Snabba Cash premiär?

Den 7 april kan vi äntligen kolla in serien på Netflix.

Vilka spelar huvudrollerna i nya Snabba Cash på Netflix ?

Förutom Evin Ahmad ser vi Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri, Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz (Z.E), Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari och Felice Jankell i rollerna.

Kolla in trailern för serien Snabba Cash här:

Foto: Netflix

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons