Så avslöjas Bianca och Phillipes återföreningar av Pernilla

bianca ingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut och blivit tillsammans igen flera gånger om genom åren. Nu berättar Pernilla Wahlgren hur hon brukar gå till väga för att meddela sina närmsta när de blivit ihop.
09 maj, 2021
0:54

Efter reklamen: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

(0:54)

I mitten på april kom den glada nyheten att influencern Bianca Ingrosso, 26, och blivande krögaren Phillipe Cohen, 27, hade hittat tillbaka till varandra. Paret träffades för första gången i tonåren och har därefter haft en uppmärksammad av- och på-relation.

Bianca har tidigare skämtat om parets status. Vid en resa till Los Angeles som filmades för Wahlgrens Värld, drev hon om att Phillipe hade en relation med assistenten Lovisa Worge. Men det gick över styr:

– Hon tröttnade på att jag drev om deras relation och så blev det konstig stämning av att jag drev så mycket om det, förklarade Bianca i efterhand för Expressen.

Då får närmsta kretsen veta

Biancas egen mor Pernilla Wahlgren är heller inte främmande för att skoja till det vad gäller dottern och svärsonens relation. I senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam som Pernilla har med vännen Sofia Wistam, kommer ämnet på tal.

Duon har i avsnittet sällskap av sin vän Carina Berg över telefon. Carina påpekar att Sofia Wistam är en del av Pernilla Wahlgrens innersta krets, varpå både Pernilla och Sofia skämtsamt protesterar.

– Nä det är hon inte, vet du vilka som är det? De som jag har på som ”nära vänner” på Insta, säger Pernilla.

– Ja, för det var någon gång som någon sa ”Såg du det där som Pernilla la upp?” och jag sa ”Näe, vadå?” och då sa personen ”Jaha du kanske inte är med på hennes ’nära vänner’”. Då frågade jag Pernilla och hon hade tusen bortförklaringar, säger Sofia.

Pernilla beskriver funktionen på det sociala mediet som briljant för att kunna posta saker som hon inte vill att alla ska veta om – till exempel dotterns relationsstatus.

Pernilla Wahlgren postar på sin hemliga vänlista

bianca ingrosso och phillipe cohen

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso på premiären av Pernilla Wahlgrens show Hybris 2020.

– Typ som när det är jättehemligt, att jag till exempel ska outa att Bianca och Phillipe är tillsammans igen, men det kanske inte är alla som ska veta det. Då kan jag filma Phillipe och skriva ”He’s back” och posta det på ”nära vänner”. Då har jag valt ut dem som ska se, säger Pernilla och lovar att lägga till Sofia på listan.

– Det är jättebra, alla hemlisar åker ut där, säger Pernilla.

Hör hela konversationen i avsnitt 330, Porrig podd, av Wahlgren & Wistam. Finns där podcastar finns.

Källa: Expressen

Foto: TT

Missa inte

Bianca Ingrossos offentliga kärleksgest till Phillipe Cohen

Åh!

Bianca Ingrosso efter påhoppet på stan – stöttas av Benjamin

Främmande kvinna attackerade henne!

Bianca Ingrossos kärlekslycka med Phillipe Cohen – på lyxhotell

”Så här kan man ha det, supertrevligt!”