Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Så är Brita Zackaris relation med bonussonen Glenn

21 dec, 2021 
AvElin Jonsson
brita-zackari-bonusson-barn-
”Jag tyckte det var jättesvårt att vara bonusmamma”, säger Brita Zackari samtidigt som hon förklarar hur relationen till maken Kalle Zackari Wahlströms son blev till det bättre.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker du kanske inte visste om Brita ZackariBrand logo
TV: 5 saker du kanske inte visste om Brita Zackari

Nyss såg vi henne briljera i glasburen i Norrköping när hon var en av programledarna i Sveriges Radio och SVT:s Musikhjälpen. När Brita Zackari, 39, klev ut ur buren efter en veckas hårt arbete stod maken tillika tv-mannen Kalle Zackari Wahlström med barn på plats och tog emot sin fru.

– Jag måste få krama min familj oavbrutet i några veckor, säger hon till Aftonbladet dagarna efter utsläppet.

Med familjen menar hon maken Kalle Zackari Wahlström, 40, dottern Essa, 5, sonen Björn, 2, och bonussonen Glenn, 15. Bonussonen hör till Kalle Zackari Wahlström och hans ex-fru Jonna Bergh, som valde att gå skilda vägar 2010.

Annons
Brita Zackari på ELLE-galan, Grand Hotel i Stockholm, 2020.

Brita Zackari om relationen med bonussonen Glenn

Vad gäller sin roll som bonusmamma, har Brita Zackari haft en hel del vändor. Från botten till (typ) toppen. Insikten om att livet inte behöver vara perfekt, hjälpte henne och bonussonen Glenns relation framåt.

– Jag gav mig in i rollen som bonusförälder med hull och hår. Men att vara med och bestämma över ett barn som inte är ens eget… det är jättesvårt. Man är inte borgmästaren i den staden liksom. Att vara förälder till sitt egna biologiska barn är tusen gånger enklare för där finns en självklarhet. Jag bestämmer, berättade Brita Zackari i magasinet Mama härom året och fortsatte:

Annons

– Jag försökte väldigt hårt att vara en bra styvmamma i början. Sen hade jag ett breakdown, där jag var helt ärlig och sa till honom att jag tyckte det var jättesvårt att vara bonusmamma. Och då vände det. Jag förstod att jag kunde vara sårbar, fast jag var den vuxna. Jag behövde inte vara perfekt, och då blev allt enklare.

Brita Zackari, Kalle Zackari Wahlström, barnen Glenn och Essa på öppningen av Dinosaurieutställningen på Tom Tits i Södertälje, Stockholm 2018.

Foto: TT/Instagram

Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
Annons