Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Ryan Reynolds om hur döttrarna fick honom att öppna sig om sin ångest

08 jun, 2021 
AvJessica Rådne
ryan reynolds och blake lively med två av döttrarna
Ryan Reynolds tre döttrar har fått honom att våga öppna upp om sin ångest. ”I hemmet där jag växte upp fanns det inte plats för det”, berättar stjärnan nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 fakta om Ryan Reynolds och Blake LivelyBrand logo
5 fakta om Ryan Reynolds och Blake Lively

Deadpool-stjärnan Ryan Reynolds, 44, och Gossip Girl-ikonen Blake Lively, 33, gifte sig 2012. Tillsammans har de tre barn, döttrarna James, 6, Inez, 4, och Betty, 1.

På senare tid har Ryan Reynolds som lider av ångest sedan många år blivit allt mer öppen med sin psykiska hälsa. I en intervju med Entertainment Tonight, som Marie Claire refererar till, berättar stjärnan nu om döttrarnas roll i att han vågar lyfta ämnet både hemma och offentligt.

Så påverkas ryan Reynolds av sin ångest

– Jag har tre döttrar där hemma och en del av mitt jobb som förälder är att visa på beteenden och känslor, hur det är att vara ledsen, orolig eller arg. Att det finns plats för alla de här sakerna, säger Ryan Reynolds i intervjun.

Annons

– I hemmet där jag växte upp fanns det inte plats för det. Och då menar jag inte att mina föräldrar försummade mig, men de var av en annan generation, förklarar han.

I maj varje år uppmärksammas mental hälsa under banderollen Mental Health Awareness month. Ryan Reynolds tog tillfället akt att på Instagram prata om sin egen kamp.

Han skrev:

”En av anledningarna till att jag postar detta inlägg så här sent är att jag lägger in för mycket i mitt schema och att viktiga saker skjuts upp. Och en av anledningarna till att jag gör så är min livslånga polare, ångesten.”

Ryan Reynolds fortsätter med att berätta att han vet att det är många där ute som känner igen sig.

”Till alla de som liksom mig tar på sig för mycket, tänker för mycket, jobbar för mycket, oroar sig för mycket och gör allt för mycket, ni är inte ensamma”, skriver han.

Jennifer Aniston gillar Ryan Reynolds inlägg

Ryan Reynolds påpekar att det talas för lite om mental hälsa och att stigmat därför finns kvar ännu.

”Men precis som med detta inlägg är det bättre sent än aldrig, hoppas jag…”

Bland kommentarerna tackar fansen för hans ärlighet. Vänner-stjärnan Jennifer Aniston ger tummen upp och skådiskollegan Hugh Jackman skriver:

”Vännen - din ärlighet är inte bara modig, utan jag tror att den även kommer hjälpa otaliga andra som också kämpar med ångest. Bra där!”.

Källa: Marie Claire

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons