Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Rupert Grint och Georgia Groome väntar barn

11 apr, 2020 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Rupert Grint, mer känd som Ron Weasley i berättelsen om Harry Potter, ska bli pappa för första gången. Det rapportera flera brittiska medier om.
Annons

Harry Potter-stjärnan Rupert Grint, 32, väntar barn tillsammans med flickvännen Georgia Groome, 28, även hon skådespelare. Det bekräftar en representant för paret, berättar bland annat den brittiska tidningen Mirror.

– Rupert Grint och Georgia Groome är glada att meddela att de väntar barn och skulle vilja be om att få vara själva just nu, meddelade parets talesperson.

Rupert Grint, mer känd som Ron Weasley i J.K. Rowlings berättelse om Harry Potter, och Georgia Groome har varit tillsammans sedan 2011.

Rupert Grint och Georgia Groome går på gatan
Rupert Grint och Georgia Groome har varit ett par i nio år.
Rupert Grint och Georgia Groome går på gatan
Rupert Grint och Georgia Groome har varit ett par i nio år.

När bebisen är beräknad att komma har paret inte gått ut med. Det är Rupert Grint och Georgia Groomes första barn.

Annons

Längtat efter att bli pappa

Redan 2018, när Rupert fyllde 30, berättade han om längtan efter att så småningom bilda familj. Även det i en intervju med tidningen Mirror:

– Att bli 30 kändes konstigt. Det känns liksom inte som om jag är där ännu och jag vet inte vad framtiden kommer att bjuda på. Jag ska bara ta det som det kommer, fortsätta spela intressanta filmkaraktärer och se vad som händer. Jag skulle dock vilja slå mig till ro och få barn snart. Om jag skulle få en son kanske jag skulle kalla honom Ron.

Georgia Groome har bland annat synts i kriminaldramat London to Brighton, och komedin Bekännelser om killar, kyssar och katter (Angus, Thongs and Perfect Snogging).

Foto: TT 

LÄS MER: 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons