Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Rupert Grint från Harry Potter har blivit pappa

07 maj, 2020 
Av
Skådespelaren Rupert Grint, mer känd som Ron Weasley i Harry Potter-filmerna, har fått sitt första barn tillsammans med flickvännen Georgia Groome. Det bekräftar paret för internationella medier.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här gör barnen från Harry Potter-filmernaBrand logo
Det här gör barnen från Harry Potter-filmerna

I april berättade en representant för skådespelarparet Grint och Groome att det väntades tillökning. Paret bad om att få slippa följdfrågor.

– Rupert Grint och Georgia Groome är glada att meddela att de väntar barn och skulle vilja be om att få vara själva just nu, sa parets talesperson till nöjessajten E! News.

Det har därefter varit tyst kring graviditeten, tills nu! Torsdagen den 7 maj kom nämligen den glada nyheten om att paret nu välkomnat en liten flicka till världen, det meddelade de nyblivna föräldrarna i ett uttalande enligt bland annat Daily Mail.

Paret träffades 2011

Rupert Grint och Georgia Groome
Rupert Grint och Georgia Groome har varit ett par i nio år.

Varken pappa Rupert, 32, eller mamma Georgia, 28, är aktiva på sociala medier. Georgia har förvisso ett öppet Twitterkonto, men är sparsam med tweetsen. Därför var det många fans som inte kände till att paret blev ihop redan 2011. Det är inte känt exakt hur paret träffades men de har verkat i samma bransch sedan barnsben.

Annons

Rupert Grint spelade so bekant Ron Weasley i alla åtta Harry Potter-filmerna, och Georgia Groome har bland annat synts i kriminaldramat London to Brighton, och komedin Bekännelser om killar, kyssar och katter (Angus, Thongs and Perfect Snogging).

Längtat efter att bli pappa

Redan 2018, när Rupert fyllde 30, berättade han om längtan efter att så småningom bilda familj i en intervju med tidningen Mirror:

– Att bli 30 kändes konstigt. Det känns liksom inte som om jag är där ännu och jag vet inte vad framtiden kommer att bjuda på. Jag ska bara ta det som det kommer, fortsätta spela intressanta filmkaraktärer och se vad som händer. Jag skulle dock vilja slå mig till ro och få barn snart. Om jag skulle få en son kanske jag skulle kalla honom Ron, sade Grint då.

Nu säger vi stort grattis till paret och önskar dem en mysig tid med den nya lilla bebisen!

Foto: TT

LÄS MER:

Kändisar högläser Harry Potter på Spotify – lyssna här

21 superkändisar som du glömt var med i Harry Potter

Semestra i huset där Harry Potter föddes

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons