Rumer Willis om sin ångest: Känns som att jag ska dö

rumer willis

Rumer Willis, 32, öppnar upp om ångesten som sköljer över henne. På Instagram story berättar hon om en attack på varat i flera dagar. ”Ibland känns det som att jag ska dö”, säger hon.
24 februari, 2021

Rumer Willis är dotter till skådespelarna Demi Moore och Bruce Willis. Hon är äldst av fem syskon och har satsat på en karriär inom musik och film. Rumer har även en stor skara följare på Instagram och det är för dem hon nu valt att prata om sin ångest, rapporterar Page Six.

Beskriver svår ångest

I en bild som hon postade på sin story under tisdagen skriver stjärnan:

”Jag vill dela någonting sårbart för jag tror att det är viktigt att komma ihåg att det finns många sidor av oss alla och så mycket som vi inte ser genom sociala mediers lins”, skriver hon.

Rumer fortsätter:

”Jag har kämpat med svår ångest sedan igår, men övar på att lära mig att trösta mig själv. Det är riktigt svårt när attackerna blir starka och ibland känns det som att jag ska dö, jag blir yr och mitt hjärta rusar”, skriver Rumer.

Övar på att hantera

Hon fortsätter med att beskriva hur det ibland känns som om ”en kraft större än mig själv” har tagit över spakarna i hennes hjärna.

”Jag inser att det sämsta jag kan göra är att försöka streta emot eller bli motstridig”, säger hon i inlägget och förklarar att när hon finner sig önska att ångesten ska släppa så behöver hon istället stoppa sig själv och ta ett steg tillbaka.

”Så här sitter jag nu, känner som att jag ska smälta, trots att jag vet att så inte kommer ske, och försöker bara vara i obehaget hur skrämmande och smärtfyllt det än är”.

Nykter alkoholist

Rumer har tidigare lidit av ett alkoholmissbruk och firade nyligen fyra år som nykter alkoholist. Hon har beskrivit sitt missbruk som ett sätt att dämpa just den här typen av ångest och obehag. Vad som låg bakom ångesten i veckan nämde hon inte i inlägget.

Dagen efter det starka inlägget postade Rumer emellertid en video på när hon dansar framför kameran i en blommig klänning.

”Jag beslöt mig för att ta kontroll över min dag. Jag tog på mig min favoritklänning och satte på bra musik och dansade mig igenom det”, skrev hon och tackade samtidigt för allt stöd.

Källa: Page Six

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

11 kända mammor och döttrar – när de var i samma ålder

Nya bilderna på Demi Moores dotter Rumer får följarna att reagera

De mest unika barnnamnen i Hollywood – lista