Rumer Willis och mamma Demi Moore lika som bär – nya bilder visar

rumer willis och demi moore på röda mattan

Rumer Willis är en kopia av mamma Demi Moore! Det blev uppenbart när de nyligen tog en promenad genom West Hollywood ihop. Se de fina bilderna här.
09 april, 2021
Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar
0:49

Efter reklamen: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

(0:49)

Slå på ljud

Rumer Willis, 32, är den äldsta i den syskonskara på tre som skådespelarna Demi Moore, 58, och Bruce Willis, 66, fick under sitt 13 år långa äktenskap.

Rumer har tidigare gett credd till sina päron för hur de hanterade skilsmässan som ägde rum vid millenieskiftet.

– Nu i efterhand är jag tacksam för hur mycket mina föräldrar ansträngde sig. Jag behövde aldrig dela upp mina semestrar eller födelsedagar. De ansträngde sig alltid för att delta i familjeevenemang ihop och vara så mycket familj som möjligt, snarare än två separata sådana, jag tror att det påverkade mycket, sa Rumer Willis i en intervju med Larry King 2015.

Ansträngda relationen under åren med Ashton Kutcher

Rumi har även berättat om hur mamma Demis senare äktenskap med Ashton Kutcher påverkade familjen. Systrarna Rumi, Tallulah och Scout kände sig bortglömda och under tre år talade de inte med Demi. När Demi och Ashton gick skilda vägar 2013 hittade barnen och Demi tillbaka till varandra – och idag är relationen till synes fin.

På fritiden delar Rumi ett stort intresse med sin kära mor, att träna pilates! Det var när de två i veckan deltog i ett pilatespass tillsammans i West Hollywood som de fångades på bild, och var slående lika.

Rumi Willis och Demi Moore på pilates

De två var dagen till ära båda klädda i sköna plagg. Demi som bar en helsvart outfit matchade med en ljus tygtoffs runt handleden, ljusa låga tygskor och ett mörkgrönt munskydd. Till det bar hon sitt långa svarta hår helt utsläppt.

Dottern Rumi satsade på en mossgrön/grå stil med träningstajts och en gosig stickad tröja med uppkavlade ärmar. På fötterna bar hon vita sockor och Birkenstock-tofflor. Precis som Demi bar Rumi sitt hår utsläppt och det bidrog till att de två såg närmast identiska ut där de gick sida vid sida. Eller vad säger du? Se själv och avgör.

Rumer Willis och mamma Demi Moore tränade i veckan ett skönt pass pilates ihop.

Mor och dotter var slående lika!

Källa: Abc News, Buzzfeed

Foto: TT