Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Ruben Östlunds prisade film The Square har Sverigepremiär på Way out west

08 aug, 2017 
AvJoel Linde
Ett par veckor innan Ruben Östlunds film The Square går ut på svenska biografer har Way out west-besökarna möjlighet att se den i Göteborg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den 25 augusti har Ruben Östlunds Guldpalmenvinnare, The Square, premiär i Sverige. Men innan dess kommer den visas under Way out west i Göteborg, den 11 och 12 augusti. Vill du ha möjlighet att se den lär du dock få vara där i god tid – när Turist premiärvisades på Way out west 2014 var köerna massiva.

LÄS OCKSÅ: SÅ BLIR VÄDRET UNDER WAY OUT WEST

– Det kändes så roligt, precis sådär ska det vara när man visar film på bio. Den här gången hoppas vi såklart på ännu längre köer, vi kan ju inte ha ett bättre utgångsläge. Det brukar vara en kul atmosfär där, sa Östlund till TT.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

The Square visas på biograf Capitol på Skanstorget i Göteborg, först 13:30 på fredagen och sedan 15:30 på lördagen. Se hela spelschemat här. Perfekt för dig som behöver samla kraft eller – gud förbjude – ta skydd från regnet.

LÄS OCKSÅ: FÖLJ MED PÅ WAY OUT WEST VIP – ALLA MINGELBILDER

Andra filmer som visas är skräckfilmen som fick Sigge Eklund att må illa och biobesökarna att kräkas, Raw, Silvana Imams film Silvana – Väck mig när ni vaknat och den hyllade dokumentären Pornocracy: The new sex multinationals.

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

Foto: IBL

Annons