Svensk pekas ut som Angelina Jolies nya kärlek

Den svenske regissören Ruben Östlund är Angelina Jolies nya pojkvän. Ja, i alla fall om man får tro tysk skvallerpress.
10 januari, 2018

Angelina Jolie bröt upp med Brad Pitt – men vad hände sen? Det har varit relativt tyst i pressen men nu ryktas det att Angelina Jolie har funnit sin nya kärlek. Det är Nöjesbladet, Aftonbladets nöjessajt, som rapporterar att tysk skvallerpress nu parar ihop världsstjärnan Jolie med Tourist– samt The Square–regissören Ruben Östlund.

 

Angelina Jolie och Ruben Östlund fångades på bild innan Golden Globe–galan

Angelina Jolie och Ruben Östlund fångades på bild dagen innan Golden Globe-galan i helgen då de stod bredvid varandra under ett fototillfälle. Angelina skrattar och ser ut att ha det mycket trevligt bredvid svensken. Den tyska pressen tolkar den till synes trevliga stämningen som att det är ett nytt par i görningen. Det är dock inte alls tal om någon romans, det klargör Ruben Östlund då Aftonbladet når honom. Dessutom har han en flickvän sedan flera år tillbaka.

Angelina Jolie och Ruben Östlund

Angelina Jolie tillsammans med Ruben Östlund.

– Vi pratade bara kort innan fotograferingen och det var mest artiga fraser. Hon verkar trevlig men det är svårt att få kontakt med någon som lever ett så extremt påpassat liv. Det var en svärm av människor runt henne hela tiden som ville ha autografer och ta selfies, säger han och fortsätter:

– Det komiska är att när jag vaknar upp, lite bakfull, morgonen efter galan så ser jag att jag har fått ett mms. Det är från min tyska flickvän Sina och bilden föreställer artikeln i en tysk skvallertidning. Sina skriver att en journalist har ringt upp henne för att fråga om min relation till Angelina Jolie. Rubriken är ungefär tänkt att vara Är det här Angelinas nya kärlek?

Foto IBL

Läs också:

Se Angelina Jolie ignorera Jennifer Aniston medan Dakota Johnson tittar på

Han var Angelina Jolies red carpet-dejt på Golden Globe

Angelina Jolie om skilsmässan: ”Det har varit en svår tid”

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: