Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Romantiska tonårsfilmer vi inte kan få nog av

30 jun, 2022 
AvEmma Castman
Tonårsfilmer att streama
A Cinderella Story, The Last Song och Step Up. Ja, finns det något bättre än tonårsfilmer? Knappast! Här är fem klassiker som aldrig går ur tiden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Tips på sevärda filmer från 2000-taletBrand logo
VIDEO: Tips på sevärda filmer från 2000-talet

Tycker du också att romantiska teen movies är den ultimata tv-underhållningen? Då ska du definitivt läsa vidare. Här listar vi fem tonårsfilmer som garanterat kommer få dig att känna dig både ung och kär igen!

Romantiska teen movies att streama

A Cinderella Story (2004)

Återberättelse av den klassiska sagan om Askungen, med både Hilary Duff och Chad Michael Murray i huvudrollerna. En mobiltelefonförväxling leder till att outsidern Sam (Duff) inleder ett anonymt onlineförhållande med en mystisk kille som med tiden visar sig vara skolans populära hunk – Austin Ames (Murray).

Annons

The Last Song (2010)

The Last Song är baserad på Nicholas Sparks roman med samma namn och handlar bland annat om mötet mellan en rebellisk tonåring (Miley Cyrus) och en vacker ung kille (Liam Hemsworth). Trots vissa tveksamheter fattar den osannolika duon tycke för varandra och sommaren blir inte så hemsk som de först trott…

Step Up (2006)

I denna film från början av 2000-talet spelar Channing Tatum rollen som ungdomsbrottslingen Tyler. Han har nyligen dömts till samhällstjänst på en skola och väl där möter han en vacker ung dansös som är beredd att ge honom en chans.

Annons

Förr eller senare exploderar jag (2014)

Inspirerad av John Greens roman med samma namn. Handlar om Hazel Grace Lancaster (Shailene Woodley) och Gus Waters (Ansel Elgort), två tonåringar med dödliga sjukdomar som träffas i en cancerstödgrupp och så småningom blir kära.

High School Musical (2006)

Modern återberättelse av klassikern Romeo & Julia. Kretsar kring Troy Bolton (Zac Efron) och Gabriella Montez (Vanessa Hudgens) som utforskar sin nyfunna kärlek till musik – samtidigt som deras konkurrenter försöker omintetgöra parets chanser till framgång.

Artikelinspiration: Glamour

SE OCKSÅ: Se skådespelarnas första filmrollerBrand logo
SE OCKSÅ: Se skådespelarnas första filmroller

Foto: TT

Annons