Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

De roligaste reaktionerna på Rihannas och ASAP Rockys babybesked

03 feb, 2022 
Rihanna och ASAP Rocky
Nyheten om att superstjärnan Rihanna och pojkvännen ASAP Rocky väntar barn har fått Twitter att explodera. Och vi har samlat fansens 15 roligaste reaktioner som du inte får missa!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 andra graviditeter som broke the internet à la RihannaBrand logo
8 andra graviditeter som broke the internet à la Rihanna

När vi på ELLE-redaktionen hade vårt dagliga morgonmöte pratade vi om alla roliga reaktioner som blivit virala i samband med Rihannas graviditet. ”Vi borde skriva en artikel om det” sa någon. Men frågan var VEM skulle hinna skriva den? Min kollega Jenny Norberg hade svaret: "Vi ber Rihannas baby göra den". Och för dig som inte har hängt med i svängarna kan vi berätta att Rihannas gravidnyhet har vält nätet och fansen har gått bananas! På sociala medier som Twitter, förutspår man att Rihanna och ASAP Rocky kommer att leverera en superbaby. Vi har därför samlat omvärldens 15 roligaste reaktioner!

Annons

1. ”Jag när jag såg Rihanna-NYHETEN”

När världen fick veta att Rihannas skulle bli mamma var inte ett öga torrt. Den här tweeten sammanfattar alla mina känslor i en enda video.

2. När Taylor Swift nåddes av babybeskedet

Taylor Swift har tidigare stickat filtar till kändisars bebisar och om vi känner henne rätt har hon säkert redan börjat sticka en liten present till Rihannas bebbe.

3. ”RIHANNA VILLE NOG BARA VÄLTA NÄTET EN SNABBIS”

Ja, varför inte?

4. ”Rihannas baby kommer att bli en supertalang”

”Tänk så sjukt att Rihanna och ASAP Rocky kommer att få den vackraste och mest talangfulla ungen som någonsin har existerat, kul för dem”, twittrar ett fan.

5. ”RIHANNAS BABY KOMMER hinna ATT SLÄPPA ETT eget ALBUM – INNAN RIHANNA”

Fansens reaktioner på Rihannas bebis.

”Rihannas baby kommer att hinna växa upp och släppa ett eget album innan hon själv gör det”, twittrar någon annan. Låt oss hoppas att personen bakom kontot har fel...

Annons

6. FANSEN HOPPAS PÅ ett nytt album

”Rihanna-bebis plus ett nytt album är lika med en dubbel-release? Bara ett förslag”, skriver en annan. Ja, man kan ju alltid hoppas!

7. När fansen inser att det inte blir något nytt album...

Det ska ha gått ett år sedan Rihanna lovade sina fans att hon skulle släppa ett nytt album och nu efter hennes babybesked har folk börjat inse att ett albumsläpp kanske inte står högst upp på världsstjärnans priolista.

8. När Rihanna gör sig redo för att "släppa" en baby – och inte ett album

Rihannas babybesked väckte minst sagt blandade reaktioner...

9. ”Blir det en kräfta eller ett lejon?”

Stora frågan som alla undrar är: vilket stjärntecken kommer barnet att ha? Kommer det att bli en familjekär kräfta eller ett stolt och självsäkert lejon? Enligt kinesisk astrologi kommer bebisen vara född i tigerns år!

10. När man är avis på Rihannas baby

”Så Rihanna är gravid och jag är inte bebisen?”, skriver en person på Twitter. Ja, VEM skulle inte vilja vara hennes bebis?

Annons

11. alla män som önskar att de var ASAP

Den här TikToken fick mig att skratta rakt ut: ”Alla män i mitt Instagram- och Twitterflöde de två senaste dagarna”. Vem kan klandra dem?

12. Alla kändismän som inser att de inte är pappa till barnet

Ledsen Drake & co, ASAP Rocky is the lucky one!

13. När bebisen inser att Rihanna är mamman

Vem hade inte reagerat så?

14. ”Borde jag också skaffa barn?”

Borde jag?

15. "Messar alla mina vänner: Vi borde skaffa barn”

Efter Rihannas babynyhet kan du vänta dig en rejäl babyboom!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons