Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Röda mattan på People's Choice Awards 2020 – se alla bilder här

16 nov, 2020 
AvStina Dahlgren
AvStina Dahlgren
röda mattan people's Choice awards 2020
People's Choice Awards 2020 gick av stapeln natten mellan söndag och måndag svensk tid. Galan fokuserar på nöjesliv och populärkultur, och det är publiken som utser vinnarna. Här är bilderna på kändisarna på röda mattan.
Annons
People's Choice Awards 2020 röda mattanBrand logo
People's Choice Awards 2020 röda mattan

I natt svensk tid gick årets upplaga av People's Choice Awards av stapeln. Det är en amerikansk gala som prisar populärkultur och nöjeshändelser från året som gått. I år var det sångerskan Demi Lovato som ledde tittarna genom prisutdelningen. På grund av pandemin såg den något annorlunda ut och alla tvingades att hålla social distansering.

Will Smith och Tiffany Haddish vann pris som årets stora filmstjärnor, och Cole Sprouse och Ellen Pompeo tog hem titeln som bästa manliga respektive kvinnliga tv-stjärna. Uppträdde under kvällen gjorde bland annat Justin Bieber och Chloe x Halle.

Här är kändisarna på röda mattan på People's Choice Awards 2020

Trots corona lyckades man få till en stjärnspäckad röd matta, självklart med social distansering och strikta restriktioner. Årets trendfärg verkade vara rött och både Jennifer Lopez, Demi Lovato, Sofia Vergara, Joey King och Addison Rae dök upp i denna härliga kulör.

Annons

Som vanligt var det även en hel del puffärmar, släp, glitter och andra extraordinära kläder som lyste upp kvällen. Här är kändisarna på röda mattan på People's Choice Awards 2020:

Jameela Jamil
Jameela Jamil.
Demi Lovato
Demi Lovato.
Annons
Erin Lim
Erin Lim.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez.
Machine Gun Kelly
Machine Gun Kelly.
Annons
Sofia Carson
Sofia Carson.
Bebe Rexha
Bebe Rexha.
Addison Rae
Addison Rae.
Annons
Sofia Vergara.
Tracee Ellis Ross
Tracee Ellis Ross.
Joey King
Joey King.
Annons
Kendrick Sampson.
Kendrick Sampson.
Tiffany Haddish
Tiffany Haddish.
Brad Goreski
Brad Goreski.
Annons
Chrishell Stause
Chrishell Stause.
Lauren Ash
Lauren Ash.
Nina Parker
Nina Parker.
Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons