Röda mattan från American Music Awards – se bilder här

Halsey, Billie Eilish och Selena Gomez AMA 2019

Stjärnorna strålade ikapp när de prestigefulla priserna delades ut på American Music Awards 2019. Se de bästa bilderna och outfitsen här!
25 november, 2019

I natt var det dags att dela ut pris till de största namnen på de amerikanska musikscenerna. AMA 2019 gick av stapeln på Microsoft Theater i Los Angeles och leddes av Ciara.

Kvällens stora vinnare var Taylor Swift, som tog hem hela sex priser, bland annat årets album, årets artist – och decenniets artist! Billie Eilish tog hem priset för årets nya artist. Samtliga vinnare hittar du här.

Bilder från röda mattan på American Music Awards 2019

Billie Eilish

Billie Eilish

En av de största snackisarna var såklart Billie Eilish och hennes Burberryrutiga look matchad med chunky sneakers och blingig kepsslöja.

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez i kort limegrön Versaceklänning som framhävde kurvorna. Med klänning, matchande klackar och smycken som tog för sig valde hon en enkel frisyr och stilren makeup. Stjärnan hade också äran att öppna galan med sitt nummer.

Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift vann pris iförd en glittrande olivgrön klänning med vackert fall från Julien Mac Donald. Även Taylor Swift satsade på naturligt svall med en sned, halv hästsvans. Den modiga slitsen matchades med höga stövlar.

Heidi Klum

Heidi Klum och Tom Kaulitz

Heidi Klum (här med maken Tom Kaulitz) var strålande snygg i kortkort Monsoori med silverglittrig överdel och fjäderprydd kjol. Matchande klackar och sextiotals-chich look på hår och makeup blev pricken över i.

Ciara

Ciara

Ciara var snygg i en blå Balmain-outfit och ett rejält smycke istället för topp.

Christina Aguilera

Christina Aguilera

Christina Aguilera sparade inte på krutet i sin Jean Paul Gaultier-kreation med slöja, kaxigt fyrkantiga axlar och riktigt chunky bälte.

Halsey

Halsey

Halsey fångade uppmärksamhet i milda blommor och volanger från Marc Jacobs och matchande ögonskugga med bleka bryn.

Carrie Underwood

Carrie Underwood

En annan som verkligen strålade var countrystjärnan Carrie Underwood i en lila paljettklänning från Stello med hög slits och djup ringning. Men det som verkligen lyfte klänningen det lilla extra var den svepande capen över ena axeln – och så klart de guldfärgade platåskorna.

Kesha

Kesha

Kesha valde Versace från topp till tå.

Dua Lipa

Dua Lipa

 

Tyra Banks

Tyra Banks

 

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

 

Jameela Jamil

Jameela Jamil

Bild: TT

Läs mer: 

Taylor Swift är historisk – mest framgångsrika artisten någonsin

Röda mattan på People’s Choice Awards 2019 – se alla bilder här!

Röda mattan på MTV EMA 2019 – se alla bilder här!