Robyn spelar i Stockholm 2019 – största konserten någonsin

Robyn spelar i Stockholm 2019 – största konserten någonsin

Robyn kommer inte bara att spela i Malmö och Göteborg 2019 – hon kommer givetvis även att spela i hemstaden Stockholm. Och det kommer att bli hennes största spelning hittills på hemmaplan.
03 december, 2018

Den 17 augusti 2019 kommer Robyn att hålla konsert i museiparken Sjöhistoriska i Stockholm. Det blir den enda spelningen hon gör på hemmaplan i sommar – men det blir också den största konserten hon någonsin har gjort i Sverige, enligt arrangören.

”Det här är verkligen helt fantastiskt. Vi ser fram emot den här kvällen och att få uppleva den här historiska spelningen med Robyn”, säger Sulekha Daar, pr-ansvarig på Woah Dad, i ett pressmeddelande.

Häromveckan släpptes biljetterna till den kommande turnén då Robyn bland annat kommer att spela i Malmö, Göteborg – och Madison Square Garden i New York. Biljetterna till konserterna i Sverige tog slut på mindre än två minuter, men nu får vi alltså en ny chans att haffa en plåt till en av Sveriges största musikexporter!

Den femte december släpps biljetterna till Robyns konsert på Sjöhistoriska i Stockholm, så sätt alarm på mobilen och var beredd –för det här kommer troligtvis bli sommarens fetaste konsert.

Robyns album Honey släpptes i oktober, hela åtta år efter hennes senaste skiva Body Talk. I samband med skivsläppet gav hon en exklusiv och hemlig spelning för fansen på Artipelag i Stockholm.

Läs mer:

Robyn åker på turné – här är alla platser och datum

Robyn gör kollektion med Björn Borg – då släpps den

Här är 18 av Robyns mest minnesvärda looks – från 1995 till i dag