Robyn lanserar sitt nya album Honey med hemlig spelning

Nu släpper Robyn ny musik,

Robyn lanserar sitt nya album Honey med hemlig spelning i Stockholmsområdet den 27 oktober.
28 september, 2018

Åtta år efter succén med Body Talk släpper Robyn det nya och efterlängtade albumet Honey den 26 oktober. Resan tillbaka till scenen inleds med en hemlig spelning som hennes mest dedikerade fans får tillgång till genom att samarbeta via ett mobilspel. Ingen försäljning av biljetter kommer ske till Secret Gig utan enda sättet att säkra en plats är att delta.

Red Bull Music Presents Secret Gig är en unik konsert som hålls på hemlig plats. Du vet vem artisten är men platsen förblir hemlig in i det sista.

Så kan du få en biljett till Robyns konsert

Robyns filosofi är att främja samarbete, vänlighet och mänsklig kontakt. Genom att ladda ned appen, samla artefakter och interagera med andra fans kan du bli en av dom lyckliga som kniper en biljett till Secret Gig.

Artefakter samlar man genom att dela med andra spelare, ta sig till fysiska platser, delta i popup-event eller att följa Robyns och Red Bulls sociala kanaler.

Ladda ned appen, samarbeta och dela med dig så kommer du närmre en biljett.

Appen finns tillgänglig för nedladdning globalt från i dag, den 28 september och tävlingen pågår till den 21 oktober 2018. För att kunna delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år.

RED BULL SECRET GIG-appen finns på Apple store och Google play store.

Läs mer:

Robyn släpper nytt album – då släpps skivan Honey

Robyns nya singel är här – och vi älskar den!

Ny unik svensk dokumentär följer Robyn och andra kvinnliga producenter