Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Rihannas pojkvän ASAP Rocky bekräftar relationen

19 maj, 2021 
AvJessica Rådne
asap rocky och rihanna
I vintras startade spekulationerna om att vännerna Rihanna och ASAP Rocky hade blivit ett par. Först nu bekräftas relationen av ena parten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ASAP Rocky och Rihannas kärlekshistoriaBrand logo
ASAP Rocky och Rihannas kärlekshistoria

Rihannas och ASAP Rockys relation går way back – på ett vänskapligt plan. År 2012 samarbetade artisterna på en remix av Rihannas låt Cockiness (Love It), och året därefter hängde han med som förband på hennes turné Diamonds World Tour.

År 2017 fotograferades de sida vid sida på front row under Paris Fashion Week, och i slutet av 2019 såg vi dem tillsammans på röda mattan under Fashion Awards i London. I december 2019 spelade dessutom ASAP Rocky i Sverige och Riri (!) stod i publikhavet.

De bägge stjärnorna har länge låtit bli att kommentera relationens utveckling, men nu gör ASAP Rocky det oväntade och berättar hur det ligger till, rapporterar People.

Annons

Kallar Riri för sitt livs kärlek

Det är i en färsk omslagsintervju med GQ Magazine som ASAP Rocky öppnar upp om sin kärlek till Rihanna. Han säger:

– Jag tror på att när du hittar den rätte, då vet du. Hon är The One, mitt livs kärlek, min lady, säger han till tidningen.

På frågan om hur det känns att leva som en tagen man svarar rapparen:

– Så mycket bättre. Så mycket bättre när man hittat The One.

I intervjun reflekterar 32-åringen även kring att en dag bli pappa. Han har gott hopp om att bli en grym sådan.

– Det är mitt öde, absolut. Jag tror att jag skulle bli en fantastisk, utmärkt och totalt häpnadsväckande pappa. Jag skulle få en väldigt cool unge. Väldigt.

Rihanna inspirerar ASAP Rockys musik

ASAP Rocky avslöjar sedan detaljer kring hur han och Riri under pandemin gjort en gemensam roadtrip tvärs över USA med en av deras turnébussar. Samt att hon inspirerat hans kommande musik. ASAP Rocky menar att just den biten är viktig för honom i en relation.

Annons

– Jag tycker det är viktigt att ha någon att bolla kreativa idéer med. Det ger dig en annan synvinkel.

Paret har redan innan de blev ihop arbetat tillsammans flertalet gånger. Så sent som förra sommaren deltog ASAP Rocky i Rihannas reklamkampanj för hygienprodukterna Fenty Skin då de gjorde intervjuer och fotosessioner ihop – bara månader innan ryktet om deras romans började spridas.

Nu saknas bara en gammal hederlig pussbild på någon av stjärnornas sociala kanaler, så kan vi alla vara riktigt nöjda och glada, visst?

Foto: TT

Källa: People

Rihannas väg till framgångBrand logo
Rihannas väg till framgång

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons