Rihanna har hittat sin dubbelgångare – se likheterna här

20 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Rihanna
Priscila Beatrice har ofta uppmärksammats för att se ut som Rihannas dubbelgångare – och även av Rihanna själv. Se tiktokaren som fått över 4 miljoner följare här!
Annons
Kändisar som är extremt lika varandra
Kändisar som är extremt lika varandra

Priscila Beatrice har ofta blivit förväxlad med Rihanna på Tiktok. Sedan 2020 har hon lagt upp klipp där hon återskapat världsartistens looks – och följarna har häpnats över likheten.

Rihannas lookalike

Tidigare kommenterade Rihanna själv Priscilas videos. Till ett klipp där Priscila Beatrice återskapat artistens look från British Fashion Awards 2019, kommenterade hon till exempel: ”Where the album sis #R9” – något många fans brukar fråga Rihanna i hopp om att stjärnan ska släppa ny musik.

Rihanna berättade nämligen tidigare för Entertainment Tonight att hon alltid jobbar på ny musik. Men att det bara är när tiden är rätt och allt känns bra, som den släppas.

Annons

– Ni kommer inte bli besvikna. Det kommer vara värt väntan. Jag kommer inte släppa musiken bara för att folk väntar. Det har redan tagit så här lång tid, och jag kommer göra det värt det, berättade Rihanna.

Priscila Beatrice som Rihanna

Efter att Rihanna kommenterade videon på sin dubbelgångare, blev Priscila överlycklig av uppmärksamheten hon fick av sin idol. Videon hade publicerats av Instagram-kontot The Shade Room, och Priscila passade på att ta en skärmdump på kommentarsfältet där Rihanna hade kommenterat.

”Jag kan inte fatta att det här händer! The Shade Room la upp min video och SJÄLVASTE RIHANNA såg den och kommenterade! Vet ni vad jag känner just nu? Jag kan inte sluta gråta av lycka. Det här är en dröm!” skrev Priscila Beatrice.

Se fler videos på Priscila Beatrice som Rihanna här!

Källa: Cosmopolitan, Foto: TT, Tiktok, Instagram

5 snackisar från veckan som gått
5 snackisar från veckan som gått
Annons
Innehåller annonslänkar