Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Rihanna rockar kort-kort hår – inspirerad av 60-talets Pixie cut

10 maj, 2021 
AvJessica Rådne
rihanna
Rihanna gör det igen, inspirerar och imponerar med sin supersköna stil! I helgen som gick visade sångfågeln upp en ny frisyr – perfekt för kommande varma dagar.
Annons
Rihannas väg till framgångBrand logo
Rihannas väg till framgång

Halli hallå, det är Ri-Ri som knackar på! Sommaren står otåligt och väntar på att vi alla ska göra oss redo och en som redan tycks beredd är Rihanna, 33. Hon har nämligen uppvisat en riktigt fräsch, sval och lättskött ny frisyr.

Rihanna i mycket kort hår

Frisyren i fråga är en så kallad Pixie cut. Den blev populär redan på 1950- och 60-talen då ikoner som Twiggy, Mia Farrow och Audrey Hepburn satte trenden. I modern tid har stjärnorna Zoe Kravitz, Halsey, Katy Perry och Scarlett Johansson med flera burit upp frippan med den ära.

Annons
rihanna på röda mattan
Rihanna klippte av sig svallet redan 2012.

Också Rihanna har rockat kort-kort hår förut. På 2012 års MTV Video Music Awards bar hon en frilla snarlik den hon nu plockat fram. Allt går i cykler, inte sant?

Bar outfit med batikmönster

Men helgens look bjöd på mer än en fräck frisyr. Rihanna hade även tagit på sig en skön outfit bestående av gröna batikmönstrande brallor som hölls uppe med en vitt brett cowboybälte. Till den bar hon en vit crop-top och vita pumps med spetsig tå, och lika vita solbrillor. Som pricken över i:et bar Ri-Ri en vadlång blå batikmönstrad kappa med en boaliknnde krage och ärmslut.

Annons

Fräsigast i hela Santa Monica? Jepp, det var hon! Se själv på bilderna nedan.

rihanna på stan 2021
Munskyddet höll Rihanna i handen, ingen vill väl förstöra ett par röda läppar!
rihanna fotograferad på gatan 2021
Rihannas fulländade look.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons