Rihanna berättar om sina gravidsymptom

Rihanna och ASAP Rocky

Nej, världen har inte missat att Rihanna och ASAP Rocky väntar sitt första barn. Och medan vi hurrar har stjärnan börjat känna på mindre härliga gravidsymptom.
17 februari, 2022
0:38

Efter reklamen: Rihanna visar privat gravidbild på växande magen

(0:38)

Slå på ljud

I början av februari möttes vi av det ikoniska gravidavslöjandet vi alla längtat efter. I Rihannas mage ligger ett litet liv och växer till sig. Efter att de blivande föräldrarna Rihanna och ASAP Rocky poserat med babykulan på New Yorks gator har bilder på både paret och Rihanna själv stoltserandes med gravidmagen trillat in.

Ja, för en graviditet har då inte hindrat stjärnan från att göra det hon gör bäst – att vara en stilikon. Och i hennes senaste looks har hon verkligen låtit sin gravidmage glänsa.

– I vanliga fall när jag går på röda mattan och min mage känns lite stor så är det ett problem, säger hon enligt brittiska ELLE och förklarar att hon tänker helt annorlunda nu:

– Yes! Crop top-säsong! Låt allt synas!

Rihanna gravid

Rihanna omfamnar sin babykula i en otrolig outfit på röda mattan.

Och precis som resten av världen älskar ASAP Rocky att se sin blivande babymama stoltsera med sin gravidmage.

– Jag har aldrig sett någon kvinna vara så vacker gravid.

Tröttheten under graviditeten

Om looken hon bar på bilderna som först avslöjade graviditeten berättar hon:

– Jag skaffade den där jackan när ingen visste att jag var gravid och jag älskar den så jag väntade bara på rätt tillfälle att ha den på mig. Och sen bara råkade det vara den perfekta dagen för det. Ett, det var kallt, två, jag kunde knäppa upp den på ett perfekt sätt.

Hela världen hurrar, men för Rihanna är det inte bara lyckorus. Hon har även fått känna på en trötthet hon inte gjort innan.

– Jag mår så bra – men jag är så trött då och då, vilket jag inte alls brukar vara. Jag kan ta mig igenom alla tider på dygnet annars, men nu är det mer så ’nej, du går och lägger dig genast’, säger hon till den amerikanska sajten Extra.

Berättar om sina gravidcravings

Hon har även tidigare berättat om sina gravidcravings, och det var på grund av det som hon tillslut var tvungen att avslöja för sina nära och kära att hon var gravid.

– Det var svårt för mig att dölja min graviditet för mina nära, för de vet mina laster. Dom ba ’vill du inte ha något att dricka? Varför röker du inte?’. Och helt plötsligt åt jag också saker jag aldrig åt innan. De vet att jag hatar sötsaker och så började jag fråga om kakor och donuts. Så till slut var jag bara tvungen att berätta, och de var precis som resten av världen i chock, säger hon till E! News.

Foto: TT