Oväntade regler Kylie Jenners barn (och personer i barnens närhet) måste följa

07 jun, 2022 
AvEmma Castman
Kylie Jenner, Travis Scott och Stormi
Ingen tv, endast lyx och strikta hygienåtgärder är tre exempel på regler som Kylie Jenner och Travis Scott anammat efter att de fått barn. Här listar vi ytterligare exempel på beslut som stjärnorna tagit i sitt föräldraskap!
Annons
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

Nyligen välkomnade Kylie Jenner och Travis Scott sitt andra barn till världen. Kändisparet är numera föräldrar till en dotter och en son, och precis som för hela Kardashian-klanens barn har strålkastarljuset mer eller mindre riktats mot dem sedan födseln.

Men ett liv i rampljuset innebär inte bara härlig uppmärksamhet, påkostade födelsedagskalas och fina presenter. Nej, som för alla barn finns det regler att följa. Här listar vi exempel på bestämmelser som Kylie och Travis satt upp – vissa mer överraskande än andra.

Annons

Ingen tv

Kylie och Stormi utomhus

Kylie Jenner och Travis Scott ska ha bestämt att deras barn inte får titta på tv. I en intervju med Rolling Stone förklarade Travis att det beror på att paret tycker att barn spenderar alldeles för mycket tid framför skärmar, och att de vill uppmuntra till utomhuslek i stället.

Det händer dock att de gör undantag från regeln. Till exempel när Travis uppträder och dottern Stormi vill se konserten på tv.

Strikta säkerhetskontroller

Kylie och Stormi

När det kommer till sina barns säkerhet håller Kylie och Travis inte tillbaka. Enligt Hollywood Life ska Caitlyn Jenner ha sagt att Kylie spenderar mellan 300 000 och 400 000 dollar per månad på säkerhet för henne och hennes familj, något som är extremt högt även i kändisvärlden.

Annons

Enligt amerikanska medier måste gäster till familjen även lämna in sina mobiltelefoner innan de går in i huset samt skriva under ett sekretessavtal. Anledningen? De vill kunna lita på alla som befinner sig i deras hem och inte vara rädda för att bli smygfotograferade.

Noga med hygien

Kylie och Stormi i hemmet

På tal om strikta regler… Det sägs att Kylie och Travis är extremt noga med renligheten för alla som vill vara nära deras barn.

När Stormi var liten ska de till och med att krävt att gästerna bar ansiktsmask om de ville vara nära henne. Det för att undvika sjukdomar.

Annons

Nej till rampljuset

Kylie Jenner och Stormi framför kameran

Som nämnt tidigare finns det ett ständigt riktat strålkastarljus mot familjen Kardashian. Men trots det gör Kylie och Travis sitt bästa för att hålla sina barn borta från rampljuset och sociala medier så gott det går.

Amerikanska medier beskriver Kylie som extremt beskyddande och säger att hon är väldigt mån om att hålla sitt föräldraskap privat.

Endast lyxiga prylar

Kylie Jenner har byggt upp ett imperium och spenderar mer än gärna pengar på exklusiva ting – både till sig själv och sina barn. Enligt Hollywood Life har paret bland annat försett sin dotter med en lyxig Hermesväska, en exklusiv diamantring och en leksaksbil från Lamborghini.

Annons

Därtill har Kylie och Travis gett Stormi en egen skolbuss, en gåva som väckte stor uppmärksamhet på sociala medier.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Annons