Rebel Wilsons ord om nya flickvännen: ”Det känns annorlunda”

rebel wilsons ord om nya flickvännen

Ett år efter sitt tidigare uppbrott berättar skådespelaren Rebel Wilson att hon är kär.
”Trodde att jag letade efter en prins, men det jag behövde var en prinsessa”, säger hon.
10 juni, 2022
6 saker om Rebel Wilson du kanske inte visste
1:03

Efter reklamen: 6 saker om Rebel Wilson du kanske inte visste

(1:03)

Slå på ljud

Redan i maj började skådespelaren Rebel Wilson, 42, hinta om att hon träffat en ny partner, detta utan att avslöja vem det var.

– Vi pratade i telefonen i flera veckor innan vi träffades. Det var ett väldigt bra sätt att lära känna varandra. Det var lite gammaldags och väldigt romantiskt, sa hon till amerikanska People då, och fortsatte:

– Det fanns stunder, inte med alla mina ex – de är fantastiska... Men det fanns stunder där jag stod ut med mer än vad jag borde ha gjort. Det känns annorlunda nu – när jag är i en hälsosam relation.

Rebel Wilsons ord om nya flickvännen

Nu berättar hon att hennes nya partner heter Ramona Aguma, som står som grundare för klädmärket Lemon Ve Limon.

”Jag trodde att jag letade efter en Disneyprins. Men kanske var det som så att jag hela tiden behövde en Disneyprinsessa. #loveislove”, skriver Rebel Wilson på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp en bild på sin nya tjej.

Tiden innan relationsavslöjandet

Kärleksparet beträdde röda mattan på Vanity Fairs Oscarsfest i mars, och sågs även under Super Bowl Sunday-festen i februari, men då visste man inte att tjejerna var ett par. Rebel Wilsons tidigare partner var affärsmannen Jacob Bush, en relation som tog slut 2021.

Här är Rebel Wilson

Rebel Wilson fick sitt stora internationella genombrott 2011 när hon var med i Bridesmaids. Hon hade innan dess börjat göra ett namn för sig själv i hemlandet Australien där hon medverkat i flera olika humorserier och även utsetts till bästa skådespelare på kortfilmsgalan Tropfest.

Rebel Wilson och hennes nya partner kläddesignern Ramona Agruma out and about.

Foto: TT/Instagram