Reaktionerna över Carolina Gynnings video på nyfödda dottern

28 jun, 2021 
AvElin Jonsson
carolina gynning viktor philipson dotter.
Efter att Carolina Gynning visat upp ett superfint litet filmklipp på sin alldeles nyfödda dotter gör folk nu klart att den lilla inte bara är bedårande söt, utan också en liten minikopia av sin far Viktor Philipson.
Annons
TV: Carolina Gynning och Viktor Philipson har fått barn - här är allt du vill veta
TV: Carolina Gynning och Viktor Philipson har fått barn - här är allt du vill veta

I början av året meddelade Carolina Gynning den glada nyheten att hon och pojkvännen Viktor Philipson ska bli föräldrar till en liten dotter. Carolina Gynning har sedan tidigare två barn; döttrarna Adele, 7, och Alicia, 9, med ex-maken Alexander Lydecker. Och nya kärleken Viktor Philipson blev den 23 juni pappa för första gången.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek”, skev Carolina Gynning om lyckan på sina sociala medier strax efter att flickan anlänt.

Carolina och Viktors problem gällande dotterns namn

Precis innan dotterns födsel gjorde Carolina Gynning klart att varken hon eller pojkvännen Viktor Philipson var på det klara vad gällde dotterns blivande namn. I ett podcast-avsnitt av Gynning & Berg – Hittar sig själva diskuterade Carolina Gynning och Carina Berg om dotterns blivande namn:

Annons

– Jag har några namn som jag sitter och klämmer på..., förklarade Carolina Gynning samtidigt som hon gjorde klart att hon och Viktor Philipson inte alls var överens. Men på Midsommar stod det klart. Carolina Gynning och Viktor Philipson verkar ha enats.

”Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. Vi mår bra och vi är lyckligast i världen. Älskar dig Viktor Philipson. We did it. 21-06-23. Tack Danderyd BB för superfint stöd och speciellt tack till barnmorskorna Linn och Silvia som välkomnade vår älskling till världen!”, fortsatte texten på hennes Instagram.

Dottern är en minikopia av pappa Viktor Philipson

På Midsommar fick alla glada följare ta del av en drös med söta bilder på den lilla dottern Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. (Kärt barn har många namn!). Och som för att inte göra någon besviken delade Carolina Gynning nu i dagarna även en liten film på flickan.

Under filmen på den nyfödda dottern väller kärlekskommentarer och hyllningar in från både kändisvänner, vänner och följarvänner in. Den ena efter den andra slår fast att flickan är söt, gullig och bedårande. Och några gör även klart att hon är en liten minikopia av sin pappa Viktor Philipson!

”Så lik pappa”, utbrister en följare vilket andra också skriver under på.

Foto: TT/Instagram

Annons