Råkade Sia precis avslöja Lena Dunhams nya tv-serie?

Sia spelar personlig tränare i Lena Dunhams nya tv-serie

I samband med en intervju i amerikanska Elle avslöjade låtskrivaren Sia att hon tränar för att ta sig an en roll som personlig tränare i en ny tv-serie signerad Lena Dunham."Jag har säkert nyss avslöjat någonting, men hon kommer inte bry sig", säger Sia.
27 februari, 2019

Intervjun i amerikanska ELLE handlar egentligen om ett nytt designsamarbete som Sia gjort för skomärket Repetto. Men när hon hon får frågan om vad hon gjort under dagen och svarar att hon tränat halkar hon plötsligt in på något helt annat:

”För jag tror att jag ska spela en personlig tränare i Lena Dunhamns nya tv-serie. Det kommer vara väldigt, väldigt tramsigt. Jag vet inte ens vad den heter. Jag vet inte om jag får prata om den. Jag har säkert precis avslöjat någonting, men hon kommer inte bry sig”, utbrister Sia.

Jobbduon splittrad

Lena Dunham har själv inte gått ut och berättat om sitt nya projekt. Första säsongen av hennes tv-serie Camping med Jennifer Garner i huvudrollen är avslutad och det är osäkert om det kommer komma en andra säsong. Hon och kompanjonen Jenni Konner (som hon skapade Girls ihop med), har båda varit svävande i intervjuer om en eventuell fortsättning.

”Jag tror att vi verkligen berättat själva historien”, säger Lena Dunham i en intervju med Hollywood Reporter.

Det faktum att Lena Dunham och Jenni Konner dessutom valt att splittra sin jobbduo talar också emot att det skulle bli en andra säsong och för att det skulle finnas tid för en ny tv-serie.

Brukar anställa vänner

Så, vad vet vi om den nya tv-serien?

• Att den på något sätt handlar om en personlig tränare

• Att Sia förmodligen spelar tränaren och förbereder sig inför det på gymmet

• Att tv-serien blir ”very, very silly”, som Sia själv uttrycker det

Sia och Lena Dunham är vänner som ofta ses tillsammans under allt från luncher till demonstrationer. De medverkade dessutom i samma avsnitt av tv-programmet Skavlan. Det är heller inte ovanligt att Lena Dunham använder sina vänner som skådespelare i produktioner. Till exempel har Jemima Kirke, som gör rollen som Jessa i Girls, känt Dunham sedan high school i Brooklyn.