Pussbilden på Jennifer Lopez och Ben Affleck som vi alla väntat på

ben affleck och jennifer lopez 2003

Så har det skett! Jennifer Lopez och Ben Affleck har fångats på bild när de pussas. Här är kärleksbeviset som vi alla väntat på.
17 juni, 2021
TV: Se Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärlekssaga – år för år
1:34

Efter reklamen: TV: Se Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärlekssaga – år för år

(1:34)

Jennifer Lopez, 51, och Ben Afflecks, 48, nygamla romans är redan sommarens största snackis. Det som började med att J.Lo sökte tröst efter den brutna förlovningen med Alex Rodriguez i början på året, har nu utvecklats till ren PDA.

Bilderna som kablades ut under onsdagen visar hur Lopez och Affleck pussas på en uteservering med Lopez egna barn som vittnen.

A Rod i chock över J.Lo och Afflecks romans

Jennifer Lopez och Ben Affleck var ett par 2002–2004. De var förlovade och hade planerat ett bröllop som sköts upp med endast två dagars varsel. ”På grund av den överdrivna medieuppståndelsen”, sa de i ett uttalande vid tillfället.

Flera år efter förlovningen brutits berättade Jennifer Lopez att det varit mycket press på relationen då den blivit så offentlig.

– Jag tror att i en annan tid med en annan tajming, vem vet hur det skulle kunna ha gått för oss, för det var definitivt en äkta kärlek mellan oss, berättade hon i en intervju 2016.

När stjärnorna nu tycks stå rätt (no pun intended), och de båda är singlar samtidigt, har ex-kexen börjat dejta på nytt.

Fortsätter relationen där de slutade sist

I början på juni fotograferads J.Lo och Ben under en middagsdejt i Hollywood. Ben som är ett huvud längre än Jen höll då ömt sin arm om hennes axel, medan hon kramade om hans midja. Jennifer lutade sig även in mot Bens bröstkorg och ja, det såg så kärleksfullt ut! Fast någon kyss fick vi inte beskåda – än.

jlo och ben affleck på dejt 2021

J.Lo och Ben Affleck gosar på dejt.

Vid tillfället hade ingen av dem heller ännu bekräftat en romans. Samtidigt blev bevisen allt tydligare på att någonting nytt låg och grodde mellan dem. Enligt uppgift blev Alex Rodriguez chockad när även han förstod att så var fallet.

– Det är så naturligt mellan dem och kemin är overklig. De plockar upp allt där de senast slutade, och nu njuter de bara av varandras sällskap, menade en källa till E! news.

Jennifer Lopez och Ben Afflecks kyss: Se bilden

Men så under en ny mysig middag, den här gången på en restaurang i Malibu, valde paret att äntligen ge oss det vi vill ha – en pussbild.

Med på middagen var Lopez tvillingbarn, Max och Emme, som hon har med ex-maken Marc Anthony. Middagen i fråga var en festlig sådan då de firade Lopez syster Lindas 50-årsdag.

Bilderna har mycket riktigt fått fans och även andra kändisar att jubla. Popstjärnan Katy Perry gjorde en liten fräckis och lade in den i ett bildspel på Instagram så att alla fick se.

Nu ska vi inte hålla dig på hals längre, här är bilden:

Puss!

Foto: Instagram

Källa: Entertainment Tonight

TV: Här är åtta saker du kanske inte visste om Jennifer Lopez
1:01

Efter reklamen: TV: Här är åtta saker du kanske inte visste om Jennifer Lopez

(1:01)

Missa inte

Gammal kärlek rostar aldrig: Jennifer Lopez och Ben Afflecks saga – från 2002-2021

Minns du Bennifers HETA scener i ikoniska videon till Jenny from the Block?

Nya bilder på Jennifer Lopez och Ben Affleck – myser på dejt

Ex-paret har tagit upp kontakten sedan bådas uppbrott.

Jennifer Lopez barn reagerar på nyheten att hon dejtar Ben Affleck

Jennifer är mamma till tvillingarna Emme och Max.