Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Producent uppmanade Sharon Stone att ligga med kollega

20 mar, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Sharon Stone berättar om mötet med producenten
Skådespelarlegendaren Sharon Stone släpper sina memoarer The beauty of living twice.
I den vittnar hon bland annat om hur en producent sagt åt henne att ligga med sin motspelare för att kemin mellan dem skulle bli bättre.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 kändisar som haft nära döden-upplevelser (ELLE)Brand logo
7 kändisar som haft nära döden-upplevelser (ELLE)

Sharon Stone har en lång och framgångsrik karriär bakom sig, och har spelat i storfilmer som Snabbare än döden, Casino och Basic instinct. I sin nya memoar The beauty of living twice berättar hon om sitt liv och hur det är att vara en kvinnlig skådespelare i Hollywood.

Och det är inte alltid vackert.

I en passage, som Vanity fair publicerat, berättar hon om hur vissa filmstudios struntade i att hon hade rätten att godkänna sin motskådespelare i filmer.

”Ingen brydde sig. De anställde vem de vill. Till mitt förtret, vissa gånger. Det skadade filmer, vissa gånger”, skriver hon och återger en specifik händelse.

”Ingen är så bra i sängen”

En producent, som hon inte nämner vid namn, kallade in Sharon Stone till sitt kontor. Han vankade fram och tillbaka, åt chokladkulor och förklarade för henne att hon borde ha sex med sin motspelare eftersom det skulle skapa bättre kemi i deras scener.

”Jag såg hur chokladkulorna rullade runt och tänkte: Ni insisterade på att ta den här skådespelare när han inte ens kunde ta sig igenom en scen på testet... Nu tror ni att om jag ligger med honom så blir han en bra skådespelare? Ingen är så bra i sängen”, skriver hon.

Annons

”Mitt jobb var att skådespela och jag sa nej”

Sharon Stone fortsätter:

”Jag kände att de bara skulle kunna ha anställt en motspelare som hade lite talang, någon som skulle kunna leverera en scen och komma ihåg sina repliker. Jag kände också att de gott och väl kunde ligga med honom själv och lämna mig utanför det hela. Mitt jobb var att skådespela och jag sa nej”.

Det var inte populärt, skriver hon vidare, och Sharon Stone ansåg vara svår att jobba med. Hon förklarar också att hon så klart inte hade sex med honom, men att han gjorde några halvdana försökt att stöta på henne.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons