Priyanka Chopra om bebisplanerna: ”Vill definitivt” 

priyanka chopra och nick jonas

Skådespelerskan Priyanka Chopra öppnar upp om längtan efter att skaffa barn med artistmaken Nick Jonas. – Att ha en familj är väldigt viktigt för mig och har alltid varit, säger hon till tidningen Tatler, och ger en hint om när tidigast det kan ske.
28 mars, 2020

Priyanka Chopra, 37 och Nick Jonas, 27 gifte sig med buller och bång i hennes hemland Indien 2018. Festen varade i dagarna tre i städerna Mumbai, Jodhpur, och Delhi. Sedan dess har fansen frågat sig om, och i så fall när, paret ska få tillökning. Något som inte är en självklarhet, men en önskan de båda uttryckt. I en ny intervju med tidningen Tatler säger Priyanka att planerna är i högsta glad levande.

– Att ha en familj är väldigt viktigt för mig och har alltid varit, säger skådespelerskan.

”Just nu väldigt uppbokat”

Det är i tidningens majnummer, vilket Priyanka frontar, som intervjun ges. På frågan om Priyanka och Nick, som båda har krävande karriärer – han med sitt band The Jonas Brothers, och hon med filminspelningar – planerar att skaffa familj i framtiden, svarar hon:

– Just nu är det här året väldigt uppbokat för mig med pågående arbete och sådant jag har åtagit mig att göra, svarar hon, och fortsätter:

– Men familj något jag definitivt vill skaffa och jag hoppas att när helst gud vill, vid rätt tidpunkt, kommer det hända.

Befinner sig i hemkarantän

Priyanka berättar i samma intervju om vikten av att makarna prioriterar varandra. De har som regel att aldrig låta det gå mer än tre veckor utan att de träffas. Skämtsamt drar Priyanka även berättelsen om hur hennes mamma brukade säga ”Vem kommer vilja gifta sig med Priyanka? Hon kan ju inte laga mat!”. Hennes pappa ska då ha svarat ”Jag skickar med en kock till henne. Hon behöver aldrig gå in i ett kök”. 

– Min mamma kunde inte laga mat när hon gifte sig. Min pappa lärde henne. Och han lärde henne laga allt han tycker om. Smart man, säger Priyanka.

Tidningen påpekar att intervjun gjordes innan coronapandemin slog till med fullkraft. För tillfället befinner sig både Priyanka och maken Nick i hemkarantän i Los Angeles vilken de har postat om på Instagram.

Foto: TT

Källa: Tatler

LÄS MER:

Serieaktuella Sophie Turner i intervju i ELLE

Så mycket kostade kändisarnas dyraste bröllop

Så mycket kostar kändisarnas förlovningsringar