Prinsessfamiljens Halloween-looks genom åren

Prinsessan Madeleine

Efter det att prinsessan Madeleines familj flyttat till USA, har de även anammat landets traditioner. Här kan du se bilderna på familjens Halloween-firanden från 2018 till 2022!
01 november, 2022
Så ser prinsessan Madeleines tre barn ut idag
1:07

Efter reklamen: Så ser prinsessan Madeleines tre barn ut idag

(1:07)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill träffades i New York år 2010. Efter ett par års dejtande tillkännagavs sedan en förlovning 2012 och året därpå arrangerades ett stort prinsessbröllop i Slottskyrkan. År 2014 välkomnade paret deras första barn Leonore, som sedan fick syskonen Nicolas, 2015, och Adrienne, 2018.

Hollywood-kändisarnas bästa Halloween-looks 2022

Samma år som parets yngsta dotter kom till världen valde familjen att flytta till Florida – där Chris också är uppvuxen. Nu visar prinsessan Madeleine upp familjens nya traditioner i USA och firandet under den amerikanska högtiden Halloween.

Så firar familjen Halloween i USA

Som bekant är Halloween en stor högtid i USA – och prinsessan Madeleine är inte sist med att anamma de nya traditionerna. Tidigare under hösten la hon upp en bild på Instagram där barnen fick välja ut pumpor från ett plantage, och har även de senaste åren visat upp familjens olika Halloween-looks.

Prinsessan Madeleines Halloween-bilder

Tidigare år har vi sett de kungliga familjemedlemmarna klä ut sig till katt, Batman och passande nog – prinsessa. Men i år förvandlades prinsessan Madeleine till hippe, prins Nicolas till Tom Cruise i Top Gun, prinsessan Leonore till häxa, prinsessan Adrienne till enhörning. Och Chris O'Neill valde en stor peruk och pilotglasögon!

Se bilderna på familjens alla Halloween-looks här:

2018

2020

2021

2022

Foto: TT, Instagram