Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Prins Harry och prins William – allt vi vet om det fysiska bråket

05 jan, 2023 
AvPenellope Ness
Allt om det fysiska bråket mellan prins Harry och prins William
Den 10 januari släpps prins Harrys självbiografi Spare. Och enligt en rapport från The Guardian avslöjar hertigen av Sussex att hans äldre bror prins William fysiskt attackerat honom under ett bråk.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Drottning Elizabeth II:s begravning – se bilderna härBrand logo
Drottning Elizabeth II:s begravning – se bilderna här

I boken berättar han om ett tillfälle som hans äldre bror William, prinsen av Wales, fysiskt attackerade honom under ett gräl om Harrys fru, den amerikanska skådespelerskan Meghan Markle.

Meghan kallades "svår" och "oförskämd"

Prins Harry och prins William på drottningens begravning.
Prins Harry och prins William på drottning Elizabeth II begravning.

Enligt The Guardian kallade William sin nuvara svägerska Meghan bland annat "svår" och "oförskämd". Harry säger att han tror att det var ett resultat av pressens framställan av Meghan. Bråket ska ha eskalerat när William grep Harry i kragen.

Annons

"Allt hände så snabbt. Så väldigt snabbt. Han tog mig i kragen, slet av mitt halsband och han slog ner mig på golvet. Jag landade på hundens skål, som sprack under min rygg, bitarna skar mig. Jag låg där ett ögonblick, omtumlad, reste sig sedan och sa åt honom att gå ut”, berättade prins Harry.

Lämnades med en synlig ryggskada

Meghan Markle och prins Harrys intervju med Oprah Winfrey.
Meghan och Harrys kända intervju med Oprah Winfrey släpptes i mars 2021 och var den första edfter att ha lämnat kungahuset.

Bråket ska ha uppstått i Harrys hem i London 2019 och den yngsta prinsen hävdar att det ska ha lämnat honom med en synlig ryggskada.

Syskonen har haft ett turbulent förhållande sedan Harry och Markle lämnade sina kungliga roller 2020 och flyttade till Kalifornien. Och det ska ha nått sin värsta punkt år 2021 när hertigen och hertiginnan av Sussex intervjuades av Oprah Winfrey där Harry berättade att han ansåg att hans bror och far, kung Charles III, var fångade i sina roller.

Annons

Allt fler avslöjandena om brödernas tumultartade relation kommer när deras far kung Charles förbereder sig för sin kröning i maj efter att drottning Elizabeth II dog i september vid 96 års ålder.

Källa: The Guardian Foto: TT

Harry & Meghans kärlekshistoriaBrand logo
Harry & Meghans kärlekshistoria

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons