Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Prins Carl Philip och Sofia startar kärleks- och musikfestival

19 jun, 2018 
AvNina Nyström
Under två dagar kommer Gärdet att fyllas av kärlek! Nya festivalen Let's Make Love Great Again bjuder på gratiskonserter med många kända artister, föredrag, konst och kultur.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den 11 och 12 augusti bjuder Prinsparets stiftelse och festivalen Let’s Make Love Great Again in till en stor kärleksmanifestation och festival på Gärdet i Stockholm. Festivalen ligger helt i linje med Carl Philip och Sofias hjärtefrågor – näthat, mobbing och dyslexi.

Lets Make Love Great Again är arrangörer och Prinsparets Stiftelse är samarbetspartner till festivalen. Prinsparet själva har dock inte personligen, i dagsläget, någon koppling till festivalen, detta är enbart ett samarbete med Stiftelsen.

– Genom en manifestation för kärlek, respekt och omtanke tar vi tillsammans med Let’s Make Love Great Again nästa steg i arbetet med att sprida mer hjärta på nätet och IRL, säger Sofia Ewerlöf, verksamhetschef för Prinsparets Stiftelse.

Festivalen är bara startskottet på något större enligt arrangörerna:

– Idén kom till mig när jag hörde Donald Trumps slogan Let’s Make America Great Again under presidentvalskampanjen. När jag sedan tänkte på näthat och samhället i övrigt, hur vi ställer människor mot varandra, såg jag motsatsen – Let’s Make Love Great Again – framför mig. Jag registrerade namnet direkt och det var första steget mot att realisera visionen om en stor manifestation för kärlek, vänskap och respekt. Behovet är större än någonsin. Let’s Make Love Great Again är mer än bara en manifestation och festival på Gärdet, men vi börjar där nu och tar det vidare sedan, säger initiativtagaren Niclas Lagerstam.

Prins Carl Philip och Sofia startar festivalen Let's Make Love Great Again

Följande artister är klara för Let’s Make Love Great Again 11-12 augusti:

Darin, Loreen, Kaliffa, Maxida Märak, Mikael Wiehe, Johnossi, Maia Hirasawa, Di Leva, Junior Brielle, Esther Vallee, Julia Frej, Vånna Inget, Stina Velocette, Medborgarbandet med Nina Persson (Cardigans) och Thomas Öberg (Bob Hund) Kristin Amparo, Sakib Zabbar, Angelica Radvolt, Kanyi Mavi.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Fler artister tillkommer.

Läs mer om Let’s Make Love Great Again

Läs mer:

Det bar Victoria, Madeleine och Sofia på Polarpriset

Superfina detaljen i Sofias dop-oufit (och därifrån kommer hennes klänning!)

Foto: Kungahuset

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons