Nya serien som kommer få alla Gossip girl-fans att jubla

Nya serien som kommer få alla Gossip girl-fans att jubla

HBO har precis gått ut med nyheten att de lansrar en ny serie, som sägs ska konkurrera mot vår favorit-skvallerserie, Gossip Girl.
03 april, 2017

VIP-biljetter till exklusiva Upper East Side-fester, socialt nätverkande, livsavgörande telefonsamtal i en limousine och shopping på Fifth Avenue. Ja, det finns många tilltalande saker med Gossip Girl-karaktärerna Blair Waldorf och Serena van der Woodsens liv.

LÄS OCKSÅ: 22 OVÄNTADE SAKER DU INTE VISSTE OM GOSSIP GIRL

När Gossip Girl tog slut år 2013, efter sex säsonger av blod, svett och tårar, så var tomheten äkta. Vi har sedan dess streckkollat avsnitten varje söndag i soffan, iklädda en mindre uppklädd och ej så Gossip Girl-inspirerad outfit. Nu menar dock HBO att streamingtjäsnten snart lanserar en nya serie baserad på XOXO- och tonårsdrama.

LÄS OCKSÅ: GOSSIP GIRL-STJÄRNAN HAR BYTT SIDA

Det är boken Prep, skriven av Curtis Sittenfield, som ska få nytt liv och förvandlas till en serie. Historien handlar om 14-åriga Lee Fiora som försöker hitta rätt på en internatskola i New England. Skoldrama, rika föräldrar och kärleksintriger. Vi säger hej till Gossip Girl 2.0.

LÄS OCKSÅ: HON FÅR ROLLEN I NYA DOATELLA VERSACE-FILMEN

Dramat kommer att skrivas och produceras av Colleen McGuinness. Han har tidigare jobbat med serier som 30 Rock och Games of Thrones.

När serien blir verklighet är ännu inte färdigställt MEN en sak är säker, detta kommer att bli bra.