Premiär hos ELLE – se Diana Orving dansa i Kikis nya musikvideo

I dag kan elle.se premiärvisa Kicki Halmos, Kikis, nya video till låten Birds. I videon syns också Diana Orving, som nyligen blev Årets Designer på ELLE-galan.
03 mars, 2017

I januari utsågs Diana Orving till Årets Designer på ELLE-galan. Vi är vana att se henne på catwalken, bland sina modeller. Men nu får vi se designen på ett helt nytt sätt. I Kicki Halmos nya video till singeln Birds, som elle.se kan premiärvisa i dag, är Diana Orving med och dansar.

– Jag gick en visning åt henne för två år sen och blev väldigt inspirerad av Diana. Det är uppfriskande att se kvinnor i alla åldrar och storlekar presentera hennes kläder. Det är tydligt att hon har konstnärliga värderingar som går utöver att kläderna ska hänga snyggt på felfria kroppar. Som hennes senaste visning med ballerinor som dansade fram på catwalken, den var helt magiskt. Så jag ville gärna ha med henne i videon och blev väldigt glad när hon tackade ja. Jag är väldigt glad och tacksam för varenda en av de fina personerna som är med. De är de som skapar stämningen, videon hade aldrig blivit så bra utan de, berättar Kicki Halmos, om videon och vänskapen med Diana för elle.se.

Se videon nedan.

Foto Studio Emma Svensson