Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Nya galan "Power Girl Awards" hålls i Stockholm på kvinnodagen

01 feb, 2018 
AvSofia Börjesson
En ny stjärna på gala-himlen har tänts – och den här gången är den enbart för kvinnor! På Internationella kvinnodagen går Power Girl Awards av stapeln, där bland annat Årets superwoman och Årets Power girl utses.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

På Internationella kvinnodagen, den åttonde mars, kommer en stor girlpower-gala att hållas på Berns i Stockholm. Arrangörer för galan är Gina Tricot och UN Women och tillsammans vill de hylla svenska kvinnor med en glittrande kväll fylld av discofeber och girlpower.

Galan kommer att ledas av Ellen Bergström och Parisa Amiri, och på scenen kommer vi även att få se Molly Sandén. Power Girls Award är en välgörenhetsgala för 500 kvinnor, och 300 biljetter släpps under torsdagen den första februari. Biljetterna kostar 200 kronor styck och intäkterna går oavkortat till UN Women Sveriges arbete.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Power Girl Awards är en chans för oss att hylla alla coola tjejer där ute, att få rulla ut röda mattan och ge något tillbaka till dessa fantastiska tjejer som vi inspireras av varje dag. Samarbetet med UN Woman Sverige är ett viktigt ställningstagande som våra anställda och våra kunder kan förknippas med. Det bygger stolthet hela vägen inifrån och ut, säger Anna Appelqvist, Brand Manager Gina Tricot.

Annons

Under kvällen kommer tre priser att delas ut till starka kvinnor: Årets superwoman, Årets power girl och Kvällens power look. Kvällens största pris, Årets Superwoman, går till en kvinna som har utmärkt sig och stått upp för viktiga kvinnofrågor, gjort märkbar skillnad och agerat som en stark förebild för andra kvinnor. Kvällen power look går till den vars look och outfit sticker ut mest under galan.

Publikens pris, Årets power girl, går till en inspirationskälla och förebild som vem som helst kan nominera. Det kan till exempel vara en vän, kollega, syster, flickvän eller mamma – skicka in din nominering tillsammans med en motivering här.

Se galans save the date-video här:

Läs mer:

Nu släpps biljetterna till mansfria festivalen – här är de som spelar

Annons