Kändisparet går skilda vägar – Portia de Rossi har lämnat Ellen DeGeneres

Porta de Rossi ska ha lämnat Ellen DeGeneres efter ett storgräl. Nu uppger vänner till paret att en miljardskilsmässa snart kommer att bli verklighet.
03 mars, 2017

Det har länge florerat skilsmässorykten mellan tv-programledaren Ellen DeGeneres, 59, och skådespelerskan Portia de Rossi, 44. Och nu verkar stjärnparet ha gått skilda vägar på riktigt.

Enligt en vän till paret, som sajten Radar Online varit i kontakt med, har Portia valt att flytta ut från det gemensamma hemmet efter ett storbråk för några veckor sedan.

– Portia är trött på att vara hemmafru, medan Ellen gör karriär och får all uppmärksamhet, uppger vännen.

Orsaken till klyftan mellan makarna sägs vara en intervju med Anne Heche, Ellen DeGeneres ex. I intervjun ska Heche ha uttalat sig om att Porta de Rossi tvingats ge upp sin skådespelarkarriär på grund av Ellen.

– Portia var en av de ledande inom tv-shower och en hyllad skådespelerska, men jag har inte sett att hennes karriär exploderat. Jag vet inte vad som hänt med Portia, jag kan bara föreställa mig för att jag också har varit i en relation med kvinnan hon lever med. Så jag har mina aningar om vad som hänt, men som inte har med Hollywood att göra, sa Heche bland annat.

Efter detta ska Portia ha känt sig allt mer kontrollerad och tagen för givet, varpå ett storbråk utbröt med Ellen där intervjun nämndes.

– Det sårar Portia att Ellen inte är mer stöttande när det kommer till hennes karriär, och hon känner att de inte har något gemensamt längre. De spenderar allt mindre tid tillsammans. Faktum är att de levt separata liv i över ett år. Det har gått så långt att de knappt pratar med varandra, tillägger parets vän, enligt Radar Online.

En skilsmässa mellan de två stjärnorna lär bli en dyr historia. Enligt källor rör det sig om summor på närmare 350 miljoner dollar – mer än 3 miljarder svenska kronor.

Bildspel: Ellen DeGeneres och Portia de Rossi genom åren

Foto: IBL

Av: Malin Ljung

Från: Hänt