Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Populära tv-karaktärerna som skulle spelats av någon annan

06 maj, 2020 
AvNina Nyström
Sarah Jessica Parker i SATC
Dina favoritserier skulle verkligen kunna ha sett annorlunda ut – om huvudrollen hade gått till den här skådespelaren istället!
Annons
Kvinnorna som tjänar mest i HollywoodBrand logo
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood

Vissa serier och karaktärer har verkligen etsat sig fast i våra hjärtan. Många av dem har vi följt och engagerat oss i i åratal – och det är svårt att se hur rollen någonsin skulle kunna spelas av någon annan? Men kolla då in det här – så här skulle det nämligen kunnat ha blivit!

1. Rob Lowe som Derek Shepherd i Grey’s Anatomy

Rob Lowe Dr McDreamey

Rob Lowe tackade dock nej och rollen som Dr McDreamy gick som bekant till Patrick Dempsey istället. Nog för att de är hyfsat lika till utseendet, och Rob Lowe också har glimten i ögat – men alla Grey’s-fans har nog svårt att se en annan McDreamy?

Annons

2. Chris Rock som George Costanza i Seinfeldt

Chris Rock och George Costanza

En otippad vändning eller hur? Till skillnad från exemplet ovan, så är ju Chris Rock och Jason Alexander ganska olika?

3. Katie Holmes som Buffy the Vampire Slayer

Katie Holmes Buffy

Katie Holmes var från början påtänkt för rollen som Buffy. Men hon tackade nej och rollen gick till Sarah Michelle Gellar istället. Året efter blev Katie Holmes Joey med en hel värld i succéserien Dawsons Creek, och karriären tog fart ändå.

Annons

4. Katie Holmes som Piper i Orange Is The New Black

Katei Holmes Piper OITNB

Jepp, här med! Men Katie Holmes fick andra planer och Taylor Schilling gav orange ett ansikte istället.

5. Lisa Kudrow som Roz Doyle i Frasier

Lisa Kudrow Roz i Frasier

Man hann till och med spela in några scener med Lisa Kudrow i rollen. Men producenterna tyckte inte att det kändes helt rätt och Peri Gilpins erbjöds rollen istället. Och tur var väl det – för tänk om Lisa Kudrow hade tvingats tacka nej till Vänner? Vem annars hade kunnat spela Phoebe?

Annons

6. Ellen DeGeneres som Phoebe Buffay i Vänner

Elllen och Phoebe

Jo det kunde Ellen DeGeneres gjort. Men hon tackade nej och Lisa Kudrow blev Phoebe i våra hjärtan.

7. Matthew Broderick som Walter White i Breaking Bad

matthew broderick och walter white

Att Matthew Broderick tackade nej blev ett lyckokast för den tidigare relativt okände Bryan Cranston. Även John Cusack var på tal för rollen som Walter White.

Annons

8. Kristin Davies som Carrie Bradshaw i Sex and the City

Kristin Davies Carrie SATC

Nej, det här hade Charlotte inte tyckt var lämpligt. Och snacka om helomvändning när hon istället gjorde en helt klockren tolkning av den pryda vännen!

9. Ray Liotta som Tony Soprano i The Sopranos

Ray Liotta Tony Soprano

James Gandolfini ÄR Tony Soprano. Men Ray Liotta kunde ha varit det. Jobbigt att han tackade nej till en av tv-historiens mest ikoniska roller.

Annons

10. Pamela Anderson som Dana Scully i Arkiv X

Pamela Anderson Dana Scully

Ja vad ska man säga om Fox initiala önskemål? Men vi har svårt att tro att Pamela Anderson hade gett Dana Scully samma tyngd, mystik och integritet som Gillian Anderson gjorde?

11. Courtney Cox som Rachel Green i Vänner

Courtney Cox Rachel green

Men, hon tackade nej eftersom hon kände sig mer som en Monica. Även Jane Krakowski, Tiffani Thiessen och Téa Leoni provspelade för rollen som Rachel. Tänk om någon av dem fått rollen? Hade Rachelfrisyren aldrig funnits? Och hade Braniston aldrig funnits?

Annons

12. Rumer Willis som Serena van der Woodsen i Gossip Girl

Rumer Willis och Serena

Willis och Demi Moore dotter Rumer var på tal för rollen som Serena, men man ville ha en mindre känd skådespelerska, så rollen gick till den då mer okända Blake Lively istället.

LÄS MER:

 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons