Efter fansens oro – polis tillkallades till Britneys hem

27 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Britney Spears
Efter att Britney Spears tagit bort sitt Instagram-konto tidigare i veckan blev fans oroliga och tillkallade polis till stjärnans hem. Nu kommenterar Britney händelsen på Twitter.
Annons
5 kändisar som dödsförklarats - trots att de fortfarande varit vid livBrand logo
5 kändisar som dödsförklarats - trots att de fortfarande varit vid liv

Nyligen kom information om att polis kallats till Britney Spears hus i Kalifornien. Anledningen ska ha varit oroliga fans som kontaktat polisen efter att hon stängt av sitt Instagram-konto. Nu svarar Britney på fansens agerande.

Fansen ringde polisen

Onsdagen den 25 januari ringde flera fans till polisen för att be om en wellness-check i Britney Spears bostad i Los Angeles. Polisen åkte sedan och säkerställde att Britney var i trygghet.

– Vi kan bekräfta att vi fått in flera samtal, och att vi säkerställt att Britney Spears inte är i någon fara, berättade en talesperson för polisen.

Polisen ville inte avslöja hur många samtal som kommit in, eller om de haft direktkontakt med stjärnan, samt hur de bekräftat att hon var i trygghet.

Annons

– Vi avslöjar inte information om en sådan här typ av händelse, eftersom inte något brott har begåtts, förklarade polisen och upprepade ännu en gång att Britney inte var utsatt för någon fara.

Britneys ord om händelsen

Nu kommenterar Britney faktumet att hennes fans ringt polisen.

”Som alla vet så tillkallades polis till mitt hem efter ett antal skämtsamtal. Jag älskar och beundrar mina fans, men den här gången gick det för långt och mitt privatliv invaderades. Polisen gick aldrig in i mitt hem utan stod vid grinden, och när de insåg att det inte var någon fara lämnade de området direkt.” skriver Britney på Twitter.

”Det kändes som att jag blev manipulerad och mobbad när det här nådde nyheterna och det återigen målades upp på ett dåligt och orättvist sätt av medierna. Under den här tiden i mitt liv hoppas jag innerligt att offentligheten och mina fans, som jag bryr mig så mycket om, kan respektera mitt privatliv framöver.” skriver Britney.

Foto: TT, Twitter

Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nuBrand logo
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu
Annons