Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

8 av de mest pinsamma kändiskonfrontationerna

28 dec, 2021 
AvErika Garmelius
Scarlett Johansson och John TravoltaS
Man vill titta med ändå inte. Stela och pinsamma situationer på röda matten ser vi med skräckblandad förtjusning. Här är några av de allra mest pinsamma ögonblicken.
Annons
TV: 14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattanBrand logo
TV: 14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattan

Stela kramar eller någon ramlar mitt på röda mattan. Ja, det finns många pinsamma situationer kändisar emellan som vi har fått ta del av genom åren. Vi har samlat några exempel.

1. Kesha och Jerry Seinfeld

Denna är nästan för smärtsam för att se. Kesha försöker krama Jerry Seinfeld inte en utan två gånger. Han tackar artigt nej tack till denna kram och det är svårt att se.

2. Gigi Hadid och Harry Styles

När One Direction Harry Styles och Gigi möttes på röda mattan blev det en stel handskakning medan resten av bandmedlemmarna fick en kram. Är det kanske för att hon ville vara en lojal vän till Styles ex Kendall Jenner och Taylor Swift?

Annons

3. Jennifer Lawrence och Jack Nicholson

Jack Nicholson överaskar Jennifer Lawrence när hon sitter i en intervju för hennes Oscarsvinst. Efter att han berättade att hon såg precis ut som en av hans gamla flickvänner, försvann han lika fort som han dök upp. Sedan kom han tillbaka igen för att säga "Jag väntar". Det var inte mycket av detta som vi förstod.

4. Amy Schumer, Kim Kardashian och Kanye West

Amy Schumer, Kim Kardashian och Kanye West

Mitt på röda mattan faller Amy Schumer framför Kim Kardashian och Kanye West. Det var dock inget som Kanye West tyckte var roligt..

Annons

5. Jessica Lange och Lea Michele

Lea fick dessvärre upptäcka den hårda vägen att man får vänta på att legenden Jessica Lange tar kontakt med dig och inte tvärtom. Aj!

6. Bella Hadid och The Weeknd

Bella Hadid och The Weeknd

Ett riktigt pinsamt ögonblick kan man kalla det när Bella möter hennes ex The Weeknd mitt i hennes catwalk för Victoria´s Secret. Jobbigt att titta på.

7. Charlize Theron och Sean Penn

Charlize Theron och Sean Penn

Det måste vara en av den mest pinsamma kramen i historien. Den mellan ex paret Charlize och Sean på premiären av deras film i Cannes.

Annons

8. Scarlett Johansson och John Travolta

Scarlett Johansson och John Travolta

John Travolta tyckte det var en bra idé att hälsa på Scarett Johansson, vi vet inte om vi håller med. Bästa är kanske att hälsa framifrån i framtiden.

Foto: TT

Se också: 5 kändisar som designers vägrat klä genom årenBrand logo
Se också: 5 kändisar som designers vägrat klä genom åren

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons