Phillipe Cohens ord om relationen med Bianca Ingrosso

Wahlgrens värld-stjärnan Bianca Ingrossos relation till pojkvännen Phillipe Cohen har gått upp och ner. Kärleksparet gick under julen ut med att de umgås flitigt igen – och Phillipes tal till Bianca på hennes 25-årsfest ledde till en hel del "aww" från åhörarna.
09 januari, 2020
Slå på ljud

Den 30:e december var det både influencern Bianca Ingrossos, 25, och dj:n Oliver Ingrossos, 30, födelsedag. Syskonen fyller alltså år på samma dag. Men Oliver, som inte tycker om att vara framför kameran och i stora folkmassor, sparade lite på krutet med firandet. Bianca däremot, slog till på en bamsefest i samband med nyårsfirande. Hon bjöd in familj och vänner till en stor lyxig fest i Stockholm som verkade bli superlyckad.

På scenen, under guldiga bokstavsballonger i texten ”Bianca 25”, höll lillebror Benjamin Ingrosso, 22, tal och skämtade då om Biancas alla fester. Dessa fester, där det dykt upp väldigt mycket folk utan mamma Pernilla Wahlgrens, 52, vetskap, är något som Bianca har pratat öppet om en del gånger, bland annat i sitt sommarprat i P1.

Svarat på fansens kritik

En annan som även han passade på att hålla ett tal var pojkvännen Phillipe Cohen, 25. Influencern och Phillipes relation har varit lite av och på under den senaste tiden. Men under julledigheten så bekräftade Bianca att hon inte firade jul med sin familj, utan med Phillipe.

– Jag firar jul med Phillipe och hans familj i år, vilket känns väldigt mysigt och det är så god mat här och jag kommer verkligen bra överens med hans familj så det känns jättehärligt att vi är här i år, har Bianca sagt tidigare i en Youtube-video.

Efter det har Bianca delat med sig av bilder på när kärleksparet umgås, något som fansen rasat över. Det har nämligen trillat in arga kommentarer under hennes senaste Youtube-video, men det är inget som Bianca Ingrosso bryr sig om.

”Jag bryr mig verkligen inte. Det är osäkra, avundsjuka, korkade och uttråkade människor som mår dåligt och tyvärr inte har någon uppfostran”, kommenterade hon i en Instastory.

”Filmiskt på något sätt”

Ja, att paret verkar ha hittat tillbaka till varandra är det inte mycket snack om efter att Phillipe presenterades som ”Biancas pojkvän” när det var dags för honom att hålla tal på influencerns fest. Något som bland annat Biancas mamma Pernilla Wahlgren har dokumenterat på Instastory.

Under talet verkar Phillipe blicka tillbaka till ett särskilt ögonblick och säger:

– Det var filmiskt på något sätt. Det låter väldigt cheesy men det var typ som i den filmen när allting stannar upp och det är ingen musik längre. Och det är bara en monolog med någon kille som står och pratar och bara tänker ”there she was, my future wife”.

Text: Malou Wilson, Foto: Karin Törnblom/TT

Läs mer: 

Bianca Ingrosso om återfallet – kämpar mot bulimi igen

Biancas kärlekshyllning till Phillipe på Instagram

Bianca Ingrossos sminkmärke Caia Cosmetics fälls för tredje gången