Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Petra Tungården har blivit mamma

14 maj, 2020 
Av
Petra Tungården
Petra Tungården och maken Markus har blivit föräldrar. Det berättar influencern själv i ett nytt inlägg på Instagram. ”Det var det tuffaste och mest känslosamma jag gjort i hela mitt liv”, skriver hon och visar upp bilder på den lille.
Annons

I november i fjol avslöjade Petra Tungården, 32, att hon och maken Markus, 35, väntade sitt första gemensamma barn. Lyckan över beskedet gick inte att missta. I ett blogginlägg skrev hon:

”Stod nervös och stampade på marmorgolvet med foten och blängde på stickan som aldrig blev klar, de minutrarna kändes som en evighet. När korset framträdde klarblått skrek jag nästan till av chock. Sedan minns jag att jag kollade upp i spegeln och log hysteriskt. Samtidigt som jag var i totalchock. Helt surrealistisk situation”, skrev Petra.

Bebisen, som skämtsamt haft P3 som ”arbetsnamn”, har nu anlänt.

Det ska barnet heta

I ett inlägg på Instagram visar Petra Tungården stolt upp sin förstfödde och skriver:

”World meet Harry. Det var det tuffaste och mest känslosamma jag gjort i hela mitt liv. Helskotta var inte beredd på den resan. Men Harry var värt allt. Hade aldrig klarat det utan @markustungarden och hjältinnorna på BB STHLM”

Annons

Så träffades Petra och Markus

Petra och Markus har varit ett par i fem år. De träffades genom dejtingappen Tinder vilket Petra berättat om tidigare i sin blogg.

”Jag var hans första Tinderdejt (eller blinddejt någonsin). Markus är nämligen en jävel på förhållanden, medan jag varit supersingel ganska länge från och till. Jag var sjukt trött på alla killar jag träffat senaste tiden. Jag föll bara för samma typ av kille, som egentligen inte alls var bra för mig. Hala Don Juans som inte satte mig i första rummet. Markus var min tredje Tinderdejt. Vi pratade sjukt länge på Tinder innan vi äntligen sågs”, skrev hon då.

Resten är som det heter, historia!

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons