Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

People’s choice awards 2021: Nattens stora snackisar

08 dec, 2021 
AvElin Jonsson
Under natten till onsdagen samlades stjärnorna i Barker Hangar i Santa Monica när priser inom tv, film och musik skulle delades ut på People's choice awards.
Här är galans stora snackisar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
People's Choice Awards 2020 röda mattanBrand logo
People's Choice Awards 2020 röda mattan

Under natten sändes People's choice awards – där man prisar alla framstående och engagerade inom kategorierna film, tv och musik. Galan sänds av tv-bolaget CBS och det är det amerikanska folket som röstar fram sina favoriter inom de olika kategorierna.

Bland vinnarna knep bland andra Adele priset för årets bästa kvinnliga artist och Britney Spears för årets stjärna på sociala medier.

Och här är galans största händelser!

Kim Kardashian är årets stora modeikon

Under kvällen prisades Kim Kardashian som Årets modeikon, och när hon tackade för priset gjorde hon det iklädd en supertight svart jumpsuit, handskar och solglasögon.

Annons

– Att få priset överlämnat från modeikonen själv, började Kim Kardashian när hon fick priset från föregående års vinnare, Tracee Ellis Ross.

– Jag är så hedrad, säger hon och fortsätter med en lång hyllning till sin ex-make:

– Tack, och tack till Kanye som var den som verkligen introducerade mig för modevärlden. Jag blev helt förälskad i mode och så oerhört inspirerad av så många människor. Men också, allt detta är som en dröm – att jag får vakna upp och bära alla dessa underbara kläder och testa nya grejer och ta risker, jag ställer mig ödmjuk inför det här, tackade Kim Kardashian som står bakom modemärket Skims som nyligen värderades till över en miljard dollars.

Halle Berry tackar både fansen och barnen

Skådespelaren och Bruised-regissören kammade hem Peoples pris som Årets ikon, och Halle Berry ärades för sina bidrag inom film och tv-branschen. Hon mottog priset av Cardi B och under sitt tacktal förklarade hon sin kärlek för sitt jobb, sina fans och också sina två barn Nahla Ariela, 13, och Maceo Robert, 8.

Annons

– Enda anledningen till att jag har varit i branschen i 30 år, och fortfarande är aktiv och fortfarande har chansen att göra det jag älskar på mina villkor – är på grund av alla er. Varenda en av er, ni låter mig vara mig själv, tackar Halle Berry sina fans.

– Och mina två små barn, dom har förlorat så mycket tid med sin mamma eftersom att jag jobbar med det som jag håller så kärt. Så stort tack till dig Nahla och till dig Maceo. Jag hoppas att ni hittar något i livet som ni älskar och kan göra på samma sätt som jag gör. Jag älskar er gänget.

Kardashians bitterljuva stund

Kim Kardashian, Khloé Kardashian och Kris Jenner tog vemodigt emot priset för Bästa realityserie för Keeping up with the Kardashians – som nyligen sände sitt sista avsnitt ever.

Annons

– Det här är en lite bitterljuv stund för oss, tackar Kim Kardashian och fortsätter:

– Det har varit en otrolig resa under dessa 14 år, och alla minnen vi fått i samband med detta kommer aldrig att överskuggas.

Christina Aguilera prisas och bjuder på nostalgitripp

Christina Aguilera kammade hem pris för Årets musikikon, och samtidigt valde hon att kliva i sina chaps igen (som man kanske känner igen från musikvideon med låten Dirrty). Utöver att hon prisades bjöd hon även på show med tre läckra ombyten, i vilken vi fick en nostalgitripp när hon sjöng låtarna Genie in a Bottle, Fighter, Beautiful, och låten Dirrty.

Annons

Paris Jackson goes grunge

Kändisdottern Paris Jackson dök även upp på galan, och fick äran att presentera vinnare. Iklädd en klänning i grunge-stil av Vivienne Westwood gjorde hon succé på röda mattan.

– Klänningen är typ lite fe, och lite grunge. Jag brukar klä mig efter den musik jag lyssnar på just nu, förklarar Paris Jackson om sin outfit på röda mattan.

Paris Jackson.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons