Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Penny Parneviks ord om Filip Lamprecht efter systerns uppbrott

25 jun, 2021 
AvJessica Rådne
penny och peg parnevik och filip lamprecht
Peg Parnevik och Filip Lamprechts kärlekssaga är slut och nu visar Penny Parnevik sitt stöd till storasyster. ”Ingen vet sanningen”, säger Penny om det som fått henne att ta ställning.
Annons
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

Efter en vår full av spekulationer och dementi har nu både Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, bekräftat att deras relation tagit slut. Paret har varit tillsammans i fem år och haft avbrott under resans gång. Men nu är det ett definitivt slut som de båda meddelat på varsitt vis – Filip i en intervju i

P3 med: Sara Kinberg och Son Glasgow och Peg i sin och systern Pennys podcast Pillowtalk.

I podcasten går Penny Parnevik, 24, in på sina känslor kring storasyster Pegs uppbrott.

Penny Parneviks ord om uppbrottet

– Det här är inte din åsikt, det här är min åsikt, säger Penny i podcasten.

– Det här har inte med dig att göra, bara min åsikt här och jag står för den. Att säga att han är fri från dig, jag har min åsikt att du är fri från honom. It goes both ways baby och jag tycker att du är lyckligare än någonsin och better off än någonsin, säger Penny på tal om att vissa tycks mena att Filip Lamprechts har ”blivit fri” från Peg efter uppbrottet.

Annons

– I love Filip, han var som en bror för mig men jag tycker att du är way better off och ingen vet sanningen om det. That’s my opinion, du behöver inte stå fast vid det. Du är bra vän med honom och så men bara så att folk förstår den sidan också, fortsätter Penny.

– Ni vet mig, jag säger alltid att alla ska vara nice to eachother och så, och jag tycker det, men jag måste ändå kunna säga min åsikt och min åsikt är it goes both ways med det.

Peg Parnevik lyckligare än någonsin

Peg fyller i sin systers kommentar:

– Vi var tillsammans i flera, flera år och det var så mycket kärlek där. Det är fortfarande så mycket kärlek där.

Penny håller med, och menar att det kan låta som om det är synd om Filip.

– Vad tror ni om honom, att han är little weak baby, eller vad tror ni om honom? Han var dökär i dig och han har asmycket kärlek för dig, säger Penny.

Peg fortsätter:

– And that’s that, vi kommer inte snacka mer om det. I så fall kanske om det hände någonting men så ni vet jag är så glad och ni har alla kommenterat att ”Gud vad du ser lycklig ut”. I’m really just so happy, happier than I’ve been in a really long time.

Annons

– Och Filip är säkert det med. I hope he’s happy, säger Penny.

– Me too, säger Peg.

Peg Parnevik: En vän för livet

Peg Parnevik har flera gånger under våren hintat om att det varit tufft mellan henne och Filip. Hans framgångar - och vinst - i årets Let’s Dance har även inneburit att Peg fått motta hatiska kommentarer. I podden förklarar Peg att hon var rädd att inte klara av allt.

– Inte för att gå in på detaljnivå för mycket, men det var mörkt där ett tag. Jag trodde verkligen jag skulle dö, jag trodde inte jag skulle överleva den perioden.

Peg Parnevik poängterar att hon och Filip Lamprecht kommer att förbli vänner för livet.

– Jag och Filip har varandra, vi är fine, säger Peg.

Foto: TT

Annons