Penny Parnevik om det hon ångrar med sitt bröllop

Douglas Murray och Penny Parnevik.

I somras gifte sig Penny Parnevik och Douglas Murray framför familj och vänner. Bröllopet pågick i två dagar och nu berättar Penny om vad hon önskar att de gjort annorlunda för den stora dagen.
Penny Parneviks och Douglas Murrays kärlekssaga
1:15

Efter reklamen: Penny Parneviks och Douglas Murrays kärlekssaga

(1:15)

Slå på ljud

Penny Parnevik, 25, berättade hösten 2017 att hon hittat kärleken i hockeyspelaren Douglas Murray, 42. Douglas har under många år varit en nära vän till familjen Parnevik och på vägen uppstod känslor mellan honom och Penny.

Och i somras var det dags för dagen med stort D, Penny och Douglas gifte sig. Nu berättar Penny om det hon önskar att hon gjort annorlunda med bröllopet.

Bröllopet sköts upp

Trots att Penny och Douglas förlovade sig i februari 2019 fick bröllopet vänta. Paret har hunnit få två barn, sonen Atticus som föddes 2020 och dottern Pebble som kom till världen året därpå. De har även hunnit att flytta från USA till Sverige.

Sedan kom pandemin som satte stopp för parets planer och bröllopet fick skjutas upp. Men den 18 juni 2022 var det äntligen dags!

Parets familj och vänner hade samlats på Pennys farfars herrgård Stora Tuna i Åkersberga norr om Stockholm för att fira kärleken. Och på Instagram kunde Pennys följare få en glimt av den storslagna dagen.

Det ångrar Penny Parnevik med bröllopet

När Penny gästar systern Philippa Parnevik och Engla Löfs podcast Itty Bitty Titty Committee får hon frågan om det var något hon önskade hade gått annorlunda på bröllopet.

– Vi hade tvådagars, jag ångrar dag två att jag inte släppte loss. Dag ett var så himla galet, alltså en av de galnaste dagarna i mitt liv att dag två kunde jag inte smälta allting, säger Penny i podden och fortsätter:

– Vi satt på solstolar och kunde inte vara med i festen, jag önskar på ett sätt att jag hade tagit tre shots och dansade hela natten. Jag var lite tråkig dag två och jag känner att jag inte pratade med någon.

Vidare säger Penny i podden att de antingen bara skulle ha haft bröllopet en dag eller att hon skulle kört på och reflekterat om bröllopet när det var slut. Trots allt verkar bröllopet blivit en succé och en dag som paret kommer titta tillbaka på med glädje.

Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandemin
1:18

Efter reklamen: Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandemin

(1:18)

Slå på ljud

Foto: TT