Penny Parnevik om bröllopet: "Kommer nog inte hända"

Penny Parnevik om bröllopet: "Kommer nog inte hända"

Vid sidan av Let's Dance har Penny Parnevik haft fullt upp med att planera sitt bröllop med fästmannen Douglas Murray. Men nu tvingas paret tänka om.
23 april, 2020
Peg Parneviks reaktion kring Pennys medverkan i Let's Dance 2020
Slå på ljud

Tv-profilen Penny Parnevik befinner sig just i Sverige tillsammans med fästmannen Douglas Murray. 22-åringen, som vanligtvis bor i Kalifornien, är en av deltagarna i årets Let’s Dance och kommer att stanna här så länge hon är med i tv-programmet.

Men redan innan premiären tvingades TV4  göra flera stora förändringar. På grund av Folkhälsomyndighetens förbud mot allmänna sammankomster med över 50 personer spelas fredagsfinalerna in utan publik. Dessutom sköts programmet upp i tre veckor efter flera sjukdomsfall inom produktionen.

För Penny, vars resterande familj är fast i Florida, har det varit riktigt tufft att inte kunna samla släkten under den turbulenta coronakrisen:

– Det är jättetråkigt, men vi pratar på Facetime varje dag. De försöker faktiskt ta sig till Sverige på något vis, för när det är så här oroligt så känns det bättre att ha familjen samlad i samma land, säger hon till tidningen Expressen.

En bild på familjen Parnevik.

På grund av coronaviruset har familjen Parnevik splittrats över två kontinenter.

Penny Parneviks bröllop påverkas av coronaviruset

Penny Parnevik och Douglas Murray hade planerat att gifta sig i juli, ett bröllop som skulle äga rum på släktens 1600-talsherrgård i Österskär utanför Stockholm. Men de rådande omständigheterna hotar nu bröllopet – som kan komma att flyttas till 2021:

– Vi lutar väl mer mot att det kommer nog inte hända. Vi har inte sagt några hundra procent beslut än. Men största sannolikhet är att vi får flytta det till 2021. På grund av hur världen ser ut så har vi ändå varit väldigt okej med allting. Det är en så liten sak att vårt bröllop blir uppskjutet när det är så mycket hemskt som händer, säger Penny till Expressen och fortsätter:

– Det känns tråkigt men jag tycker ändå vi har hanterat det väldigt bra.

Så träffades Penny Parnevik och Douglas Murray:

Foto: Karin Törnblom//TT

LÄS MER: 

Penny Parnevik avslöjar var hon gifter sig med Douglas

Penny Parnevik är en av deltagarna i Let’s Dance 2020

Penny Parnevik avslöjar detaljer om bröllopsklänningen