Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Penny Parnevik och Douglas Murray har köpt lägenhet – så ser den ut

04 okt, 2021 
AvSaga Pettersson
Penny Parnevik och Douglas Murray har köpt en ny lägenhet
Penny Parnevik och Douglas Murray har köpt en ny lägenhet och familjen om fyra ska flytta! Nu berättar Penny mer om lägenhetsköpet och hur den nya bostaden ser ut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Penny Parneviks och Douglas Murrays kärlekssagaBrand logo
Penny Parneviks och Douglas Murrays kärlekssaga

Penny Parnevik och Douglas Murray har nu köpt en ny lägenhet i Stockholm, dit familjen om fyra ska boa in sig. Tidigare bodde Penny, Douglas och deras två barn Atticus och Pebble i en lägenhet på Östermalm, som Douglas haft i många år. Penny har vid flera tillfällen sagt att familjen behöver flytta till större, och snart händer det äntligen!

För tillfället lånar familjen Pennys föräldrars hus i Åkersberga, innan de får tillgång till den nya bostaden.

– Vi har köpt lägenhet, vilket känns helt sjukt och så kul, och lite som en stress som släppt. Vi vet vart vi kommer att bo, vi kommer vara i stan, vi kommer vara närmre förskolan, vi kommer inte åka från Åkersberga till skolan eller jobbet, säger Penny Parnevik i en video på Youtube.

Annons

– Som det ser ut just nu får vi flytta in i november.

Så ser nya lägenheten ut

Penny är överlycklig över att äntligen ha hittat en lägenhet som också har blivit deras, men trots det beskriver hon den inte som sin drömlägenhet – även fast hon är nöjd.

– På vissa sätt är det inte min drömlägenhet, säger Penny och förklarar vidare hur lägenheten ser ut:

– Lite funktionell men as-snygg, nyrenoverad och hela den biten. Så den är ju jättefin, men den kanske inte har den här gamla charmen. Och det har vi valt att, det kanske inte är det viktigaste då, uppenbarligen, och vi ville bara hitta ett hem där vi trivs som familj, där vi kan ha de här sakerna som vi vill ha.

Önskemålen i lägenheten

På listan med saker som paret önskar att ha i sitt hem finns flera kriterier.

– Några av de sakerna var att vi älskar att ha en öppen planlösning, vi kan stå i köket och barnen i vardagsrummet och vi kan höra dem. Eller om man har gäster och som sitter i vardagsrummet och hänger.

Annons

– En viktig sak för mig var badkar. Det var inte prio, men det var högt upp. När man har barn blir det mycket enklare att tvätta dem i ett badkar. Och jag älskar att bada badkar.

– Vi ville att barnen skulle dela rum, så de behövde inte ett rum var, vilket de inte har. Vi skulle önska att barnen hade ett större rum, men det är svårt att hitta. Så de har ett ganska litet rum, men det är helt okej.

– Diskmaskin och tvättmaskin, nära till förskolan och kontor.

Så vill Penny ha det i hemmet

Inredningsmässigt förklarar hon att hon inte vill ha det vitt och stilrent, som hon upplever att det är hemma hos många andra. Det är viktigt att det ska kännas hemtrevligt, och påpekar också att hon inte kommer att köpa så dyra saker, så att barnen kan leka fritt och spilla och ha sig.

– Nu när lägenheten är lite mindre gammal och charmig så får vi lägga till lite av vår charm eller våra själar i lägenheten, säger hon och tillägger:

– Det bästa med mig och Douglas är att vi trivs vart vi än är.

Foto: TT

Annons