Peg Parneviks tuffa tid efter uppbrottet: "Har inte varit en bra sommar"

Peg Parnevik

TT

Peg Parnevik har under sommaren setts på flertalet romantiska bilder tillsammans med musikproducenten Jesper Niklasson efter uppbrottet från Filip Lamprecht. Men nu berättar hon att sommaren inte bara varit härlig.

29 juli, 2021
0:46

Efter reklamen: Allt du vill veta om Peg Parnevik

(0:46)

Tidigare i vår gick paret Peg Parnevik och Let's dance-vinnaren Filip Lamprecht skilda vägar efter en lång relation. Sedan dess har Peg ofta synts tillsammans med producenten Jesper Niklasson och även benämnt honom som sin tvillingsjäl. Men nu berättar Peg att sommaren inte varit lätt trots att nya kärleken har letat sig in.

Peg Parnevik om ätstörningen

Peg Parnevik har tidigare öppnat upp om ångesten och sin ätstörningsproblematik. I podcasten Pillowtalk berättade hon 2018 att hon lider av bulimi.

– Jag kunde spy som minst en gång i veckan och som mest två gånger om dagen. Ska jag vara helt ärlig började allt eskalera när vi blev riktigt kända och folk hade en tendens att jämföra mig med mina systrar, berättar Peg i podden.

Hon har efter det varit transparent med ätstörningen i sina sociala medier och försökt skapa igenkänning och stöd till sina följare som lider av samma problem.

”Jag ska vara riktigt ärlig med er, jag har den jobbigaste veckan med min ätstörning. Har inte kämpat så här på länge. Jag är rädd för mat, rädd för tajta kläder och träning och bikinis och sociala medier. Jag har jeans som skär in i min mage, jag undviker speglar. Jag scrollar och jämför mig med alla jag ser här och känner mig aldrig tillräcklig. Jag har ögonblick när jag bara vill kräla ur min egen kropp och vara någon annan”, skrev Peg tidigare på Instagram.

berättar nu om sommaren

Nu berättar hon att sommaren triggat ätstörningen mer än vanligt men att hon tappert försöker vara stark och jobba med kärleken till sig själv.

”Det har inte varit en bra sommar för min ätstörning hörni, men staying strong ändå! Jobbar på att älska och ta hand om mig själv, jobbar på min relation till mat och träning, jobbar på min mentala hälsa överlag, kanske några av er känner detsamma? Oavsett, skickar massor av kärlek och styrka till er alla” skriver Peg på sin Instagram.

Foto: TT, Instagram

Missa inte

Artisten Alessia Cara om panikångesten – så hanterar hon det

”Förstod inte vad som hände”

Peg Parnevik om relationen med Jesper Niklasson

Så fint!

Penny Parnevik om svåra tiden med Douglas – efter dotterns födsel

”Vill vara väldigt tydlig”