Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Peg Parneviks kärleksresa med nya pojkvännen Jesper: ”Cheesy”

21 aug, 2021 
AvJessica Rådne
peg parnevik
Peg Parnevik är på kärleksresa utomlands med nya pojkvännen Jesper Niklasson. Se bilderna från parets första semester ihop!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker du kanske inte visste om Jesper Niklasson – Peg Parneviks pojkvänBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Jesper Niklasson – Peg Parneviks pojkvän

Peg Parnevik, 25, och Jesper Niklasson, 24, gick ut med sin kärlek två veckor efter att Peg bekräftat uppbrottet från Filip Lamprecht, 24. Nu är det nyförälskade paret på utlandsresa och postar bilder som skvallrar om sol, bad och värme.

Planerar USA-flytt

I våras gick Peg igenom en uppmärksammad kris i sin relation med dåvarande pojkvännen Filip. När han gjorde succé i Let’s Dance fick hon utstå hat och påhopp i sociala medier. Den ansträngda situationen ledde till slut till att paret bröt upp och i början på sommaren kunde Peg presentera sin nya kärlek Jesper.

Annons

24-åringen från Uppsala jobbar som musikproducent och har precis som Peg tidigare bott i USA, dit det nya paret planerar att flytta tillbaka inom kort. Men innan dess njuter de av varandras sällskap på en utlandssemester.

Visar bilder från resan

Både Peg och Jesper visar nu bilder från resan i sina sociala medier. Var de befinner sig framgår inte, men det är är uppenbart att bad, strand och mysiga serveringar står på schemat.

På Jespers Instagramkonto stbeppen finns en bild i story föreställandes Peg vid bordet på en strandrestaurang. Hon blickar ut över horisonten samtidigt som hon håller på sugröret i vad som liknar en islatte.

bild från jesper niklassons instagram story
Peg ser ut att njuta av omgivningen.

Peg har postat en rad bilder från resan i sitt flöde. ”Kan du nå mig? Nej det kan du inte!!!” skriver hon i ett bildspel som visar att hon ligger och solar med en bok i handen alldeles intill en fiskebåt i en pittoresk liten vik. En bild i samlingen visar utsikten från en balkong: klarblått vatten, vit sand och flertalet småbåtar i förgrunden, böljande berg i bakgrunden.

Annons

Peg Parneviks ord till systern

I ett annat inlägg skriver Peg ”Jag lovar att jag bar solskydd Philippa Parnevik men jag brände rumpan ändå”, som en hint till sin lillasyster.

I Pegs story framgår att Jesper och hon har det mysigt, en spegelselfie visar en puss mellan dem:

peg parnevik och jesper niklasson i en spegelselfie
Puss älskling!

I en annan bild har Peg fotograferat deras båda skuggor på marken. Jesper håller upp händerna i en hjärtformation, medan Peg gör peace-tecken.

bild från peg parneviks instagram story visar hennes och jesper niklassons skuggor
Peace & Love i Peg Parneviks Instagram story.

”Alldeles för cheesy men vem bryr sig lol”, skriver Peg.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons