Peg Parneviks framtidsplaner med nya killen

06 aug, 2021 
AvLinda Strömbäck
Peg Parnevik
Peg Parnevik har sedan början av sommaren synts tillsammans med nya kärleken Jesper Niklasson. Nu avslöjar hon de gemensamma flyttplanerna till LA.
Annons
TV: Se allt du vill veta om Peg Parnevik
TV: Se allt du vill veta om Peg Parnevik

Peg Parnevik har de senaste månaderna synts tillsammans med en ny kille i sitt liv. Nu berättar hon i det senaste avsnittet av podcasten Pillowtalk om livsplanerna med kärleken Jesper.

Pegs nya kille Jesper Niklasson

Efter uppbrottet från ex-pojkvännen Filip Lamprecht har Peg återigen funnit kärleken. Det var i våras som det tidigare paret meddelade att de gått skilda vägar.

– Det var väldigt mörkt ett tag där, jag trodde att jag skulle dö, jag trodde inte att jag skulle överleva den perioden, sa Peg tidigare om uppbrottet i podcasten.

Men sedan början av sommaren har Peg synts tillsammans med nya kärleken Jesper Niklasson vilket hon bekräftar i podden.

Annons

–Ni vet ju redan att jag träffar någon, han heter Jesper, berättar Peg i senaste avsnittet av Pillowtalk. Hon säger även att de redan i familjen skämtar om att han – precis som hennes pappa – också heter Jesper.

Och den nya kärleken verkar inte bara vara en flört, hon har dessutom kallat honom för sin tvillingsjäl. Nu berättar Peg om parets gemensamma flyttplanerna efter att ha tillbringat den svenska sommaren tillsammans.

Berättar om flyttplanerna

I podcasten har Peg tidigare berättat om hennes egna planer att flytta till Los Angeles efter sommaren.

– Såklart jag ska åka dit, jag måste jobba också, berättar Peg efter systern Penny frågat om planerna fortfarande är aktuella. Penny säger också att hon såklart varit medveten om planerna men funderat på om de skulle fullföljas nu när Peg hittat en kille i Sverige.

– Han följer med. Han jobbar ju också med musik, berättar Peg innan hon fortsätter:

Annons

– Några av mina vänner kanske följer med, och så möter vi några vänner i LA och så bor vi i ett hus bara, what a life you know! säger Peg Parnevik.

TV: Se 7 oväntade kändispar genom tiderna
TV: Se 7 oväntade kändispar genom tiderna

Foto: TT, Instagram

Annons