Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Peg Parnevik om relationen med Jesper Niklasson

22 jul, 2021 
AvSaga Pettersson
PEG PARNEVIK OM RELATIONEN MED JESPER NIKLASSON
Efter uppbrottet från Filip Lamprecht verkar Peg Parnevik ha hittat kärleken på nytt. Hon delar flitigt med sig av bilder på killen hon dejtar, och nu berättar Peg att hon tror att hon hittat rätt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

Peg Parnevik och Filip Lamprecht beslutade sig för att gå skilda vägar under våren, efter flera år ihop, något som Peg bekräftade i sin podcast Pillowtalk i juni.

– Jag älskar Filip och kommer alltid att göra det och han känner samma sak. Vi hörs hela tiden och jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag är lyckligare än någonsin. Jag känner mig som mig själv igen, sa hon då.

Uppbrottet mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht

I samma avsnitt berättade hon också att det varit tufft och att hon mådde väldigt dålig efter uppbrottet.

– Det var väldigt mörkt ett tag där, jag trodde att jag skulle dö, jag trodde inte att jag skulle överleva den perioden.

Annons

Vad det var som fick Peg och Filip att gå skilda vägar har hon däremot varit tydlig med att hon inte vill berätta, mer än att hon konstaterar att ingen har någon aning om vad det egentligen var som hände mellan det forna paret.

Peg Parneviks nya kille

Veckor efter att Peg bekräftat uppbrottet från Filip började hon synas ihop med en ny kille. Han har dykt upp på hennes Instagram story flera gånger, och då har vi bland annat sett dem kyssas.

Killen som Peg dejtar heter Jesper Niklasson, och är musikproducent. Och förra veckan delade han även med sig av relationen med Peg på sin Instagram när han delade bilden där de kysser varandra.

Tror att hon hittat den rätta

Vad statusen är mellan Peg och Jesper vet vi inte, men i det senaste avsnittet av podcasten berättar hon att hon tror att hon hittat den rätta.

– Jag tror att jag har träffat min twin flame faktiskt, sjukt nog, konstaterar Peg och refererar till en bok som hon och hennes syster Penny läst.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons