Peg Parnevik om okända relationen efter uppbrottet från Filip Lamprecht

01 okt, 2021 
AvSaga Pettersson
Peg Parnevik om krossade relationen efter uppbrottet från Filip Lamprecht
Peg Parnevik och Filip Lamprecht bröt upp i våras. Nu berättar hon om en relation, kort efter uppbrottet från Filip, där även det avslutet tog hårt på henne.
”Hur kan två personer i rad lämna mig? Som att jag inte betyder någonting”, säger Peg i Pillowtalk.
Annons
5 snabba med Peg Parnevik
5 snabba med Peg Parnevik

Peg Parnevik och Filip Lamprecht gick skilda vägar i våras, i samma veva som Filip var med och tävlade i Let's dance – något som gjorde att deras relation och uppbrott blev extra uppmärksammat i media.

Idag har Peg hittat kärleken på nytt. Hennes nya kille heter Jesper Niklasson, och paret har visat sin kärlek på Instagram i ett par månader nu.

Peg Parnevik om relationen efter Filip

Men innan Peg föll för Jesper, och vise versa, dejtade hon andra. I ett nytt avsnitt av podcasten Pillowtalk, som hon driver ihop med sin syster Penny Parnevik, berättar hon om en person hon dejtade strax efter uppbrottet från Filip – och att den relationen inte slutade som hon hade tänkt sig.

Annons

Hon dejtade en person som sa till henne att han var kär i henne, och att han ville att de skulle bli exklusiva. Något som Peg själv inte kände sig redo för.

– Jag sa att “det här kanske går lite snabbt för båda oss, jag vet inte, jag är inte redo att vara exklusiv”, berättar hon och förklarar att det tog hårt på honom. Så pass att han tog avstånd och knappt svarade henne när hon försökte nå honom. Någon som i sin tur gjorde henne väldigt förvirrad:

– Om du inte vill träffa mig så kan du bara säga det, eller om du inte är intresserad längre så kan du också säga det. Men det blir jättesvårt för mig att greppa att du har sagt att du är kär i mig och vill vara tillsammans, till att du nu inte pratar med mig.

”Hur kan två personer i rad lämna mig?”

Efter att hon fått tänka på relationen så insåg hon att hon kanske var kär i honom också – något som systern Penny Parnevik däremot tror handlade mer om känslor för Filip som hon inte hunnit bearbeta.

Annons

– Jag sa till honom att ”jag tror att jag kanske är kär i dig också, vi kan testa och se. Vi kan vara exklusiva. För jag känner så starkt för dig”, säger Peg.

Men, det hela slutade med att han tog ännu mer avstånd, något som till slut ledde till att Peg fick ett sammanbrott där hon beskriver att hon ”bara skrek och skakade”.

– Jag tror att det var en sån hjärtesorg, jag var så krossad. Hur kan två personer i rad lämna mig? Som att jag inte betyder någonting, säger hon och tillägger:

– Att det är så enkelt att lämna mig.

– Jag spårade totalt, jag kände ”inte igen, jag kan inte gå igenom det här igen”. Jag höll på att dö förra gången, jag hade fortfarande trauma från Filip.

”Jag skrev en fucking låt om honom”

Nyligen släppte Peg låten Somewhere Without Me, som handlar om uppbrottet från Filip. Och även killen hon dejtade kort efter Filip har fått en låt, som kanske kommer att släppas en dag.

– Jag skrev en fucking låt om honom, säger hon och tillägger:

– Låten är skitbra, jag kommer säkert släppa den någon dag.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar